29. huhtikuuta 2012

Unohduksiin jäänyt.. sisustushaaste jatkuu. Yksi kuva vain. 

Keittiö:


Välillä vieläkin katselen kuvia talon vanhasta keltaisesta keittiöstä, onneksi lähdin tähän urakkaan. 

Tuosta liesituulettimesta tulee mieleen sen asennus. Olimme tapailleet mieheni kanssa vasta vähän aikaa ja joillakin treffeillä tuo seinään laitettiin. Hymyilyttää. Kolmansilla treffeillä taisimme koota suihkukaapin ;) 

Kivaa vappua immeiset! Me otetaan rauhallisesti ystävien kanssa, grillaillaan ja käväistään piknikillä! Mitä suunnitelmia teillä on?6 kommenttia:

 1. Heissan!
  Blogissani on pikkuinen haaste sinulle...

  Vappua vietetään toivottavasti aurinkoisessa säässä ja veljen perheen luona.

  Ihana keittiö:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta, täytyykin lähteä kurkkimaan, mikä se on! ;) Aurinkoa toivotaan tännekin, voi muuten olla hiljaista piknikin kanssa.. Kiitos, mustakin se on ihana!

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis keittiö! Ja tuo lattia - ooh <3 (mutta mun on ihan pakko kysyä - itse vanhassa puutalossa asuvana - että onko tuo lämmin talvella vai puhaltaako raoista? Mä haaveilen lankkulattiasta, mutten ole varma, saisinko sekä vanhaa että lämmintä yhtäaikaa... siksi tällainen kysymys. :) )

  VastaaPoista
 4. Tämä pysyy aika lämpimänä, vain tuolta keittiön kaappien alta vetää. Raoista ei puhalla mielestäni ollenkaan. Tästä purettiin päältä muovimatto ja parketti, alkuperäisen lautalattian päälle hionnan jälkeen vain maali.

  VastaaPoista
 5. Ihana keittiö on, todella kaunis!
  Minun vappuaatto meni töissä ja illalla innostuin pesemään ikkunat:) Tänään tytär tulee perheineen käymään ja nautimme yhdessä aurinkoisesta vappupäivästä.
  Sinulle ja perheellesi oikein iloista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanne! Kuulostaapa sinun vappusi ihanalta, mukavaa vappupäivää sinulle ja perheellesi!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.