14. huhtikuuta 2012

Hidasta elämää


Paljon on ulkoiltu viime päivinä, kävelty keväisiä katuja, käyty satamassa kahvilla, ihmetelty sulavia lumia ja vesilätäköitä. Nautittu alkaneesta keväästä ja toistemme sekä ystävien seurasta. On myös leikitty lapsen kanssa kotona ja luettu paljon kirjoja - mun mielestä on tärkeää lukea lapselle paljon heti alusta alkaen, niin on oma äitikin aikoinaan tehnyt ja saanut aikaan innostukseni lukemiseen.

Meillä on muutaman kerran viikossa tapana pakata vaunut ja poika autoon ja ajaa keskustaan kävelylle. Keskustan kaduilla, puistoissa, kahviloissa ja satamassa on meidän mielestä ihanaa tunnelmaa. Eräällä kävelyllä meillä oli mukana kamera, tässä tunnelmia meidän lenkin varrelta. 
Ja juuri kun sain ne talvivaatteet sivuun, tuleekin ulkona lunta. On tullut jo tovin. Aika kaunista tuo kuitenkin on, vielä tulee ikävä tuota hidasta leijailua.

Toivottavasti huomenna saadaan vähän aurinkoa esiin, ulkoilua olisi tiedossa maailman parhaassa seurassa, mun ihanien miesten seurassa :)

Mukavaa sunnuntaita!2 kommenttia:

  1. Meille tuli eilen myös lunta ja koko päivän... Toivottavasti sulaisi äkkiä pois :) Minä en ole talvi-ihminen alkuunkaan. Ihania krookuksia siellä kukkii!

    VastaaPoista
  2. Koko päivän? Voi apua, toivottavasti sulivat samantien pois - täällä kävi onneksi niin! Eikö olekin kauniita? Meidän pihassa ei vielä mikään kuki, mutta lenkin varrelta nämä bongattiin!

    VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.