17. huhtikuuta 2012

Ja lumen alta paljastuu..Lumien sulaessa kaikenlaista kaunista alkaa ilmestyä kuolleiden lehtien ja ruohon alta. Näitä ihasteltiin eilen lenkillä. 


Tällä hetkellä tosi muisto vaan, kun lunta/räntää on tullut koko päivän taivaan täydeltä. Mut eikös sanota, että uusi lumi vanhan surma? ;)

Tätä lumen alta paljastuvaa taas ei ihasteltu. Mua niin suututtaa roskien heittäminen luontoon, hmpf! Jos sen paketin jaksaa sisällön kanssa luontoon kantaa, niin kai sen tyhjänä jaksaa kotiin tai lähimpään roskikseen kantaa? Pidetään ihmiset huolta tuosta meidän kaikkien yhteisestä luonnosta, jooko?

P.S. Eilen oli 5 kk neuvola, oli pikkumiehellä hienot mitat! Yläkäyrillä menee meidän pötkö tasaisen tappavasti! ;) Nyt vaan pötkylä vähän kipeänä, lääkäriin suuntaamme me :(


P.S.S. Ja hei vielä tuohon maalin valintaan, tietääkö joku hyvin toimivia maaleja nimeltä? Kiitos avusta!

6 kommenttia:

 1. kyllä nyt sais jo tulla kivempia ilmoja, joka päivä jotain lumentapaista tihkuu:)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti uusi lumi on vanhan surma!=) Kerkesin jo niin iloita kun takapihalle oli noussu mun syksyllä istuttamista kukkasipuleista päitä esiin, nyt ei näy maata saatika sipuileita ja lunta tulee vaan lisää=/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä aivan sama! Nyt on hetken tauko, mutta eiköhän sitä taas kohta jotain valkoista tule taivaan täydeltä.. Vaikka rakastan lunta, niin ei tämä HUHTIKUINEN lumisade enää hirveästi saa hihkumaan innosta ;) Eikö ole muuten ihanaa, kun ne itse istuttamat alkaa versoa?

   Poista
  2. On=) Epäilin nimittäin kovasti, että tuleeko niistä mitään kun istutin ne niin myöhään syksyllä. Eivät olleet paleltuneet, nyt niitä taas vähän näkyy kun lunta ei oo pariin päivään satanut ja aurinko on paistanut=) Muutenkin odottelen kovasti, että pääsee pihaan istuttamaan kukat ja yrtit.

   Poista
  3. Mä odotan myös perunan, porkkanan ja punajuurien kylvämistä ;)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.