7. huhtikuuta 2012

Tänään pukeuduttiin väriin.... nimittäin turkoosiin! Hallilla huudettiin miehen kanssa kurkku suorana, tarkoitus oli saattaa Pelicans voittoon, mutta toisin kävi. Kuvaajakin taisi olla pelin tiimellyksessä vähän tärinätunnelmissa ;)

Jännää oli, sai viihdettä koko rahan edestä - kolme tuntia vierähti nopeasti! Ja luojan kiitos oli nuo korvatulpat, meteli oli aivan sietämätön.


Kotona teimme vielä blinejä pojan mentyä nukkumaan ja otimme lasit kuohuvaa. Nyt on hyvä köllähtää kullan kainaloon, mahan viereen.

6 kommenttia:

 1. Blinit ja kuohuva kuulostaa oikein hyvälle :) Pelejä ei ole tullut käytyä katsomassa, varmasti sekin ihan kivaa!

  VastaaPoista
 2. Niitä jäi vielä muutama täksi illaksi, taas saa herkutella! Kuohuvaa vaan ei enää ole, höh! Mä olen miehen myötä uudelleen hurahtanut lätkään, eilen herkuteltiin ajatuksella ostaa kausarit ensi kaudeksi.. Suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Onneksi sattui olla mukana korvatulpat!! :) .... on ikävä tunne olla tapahtumassa pitkään jos melu sattuu korviin kokoajan... =/

  Satuitko huomaamaan käyttikö katsojista muut korvatulppia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osalla oli, mutta olin aika yllättynyt, että kovin harvalla. Mun korvia särkee tosi helposti, pidän tulppia pienemmässäkin melussa. Ei oikein kykene nauttimaan tapahtumasta, jos särkee. :(

   Poista
 4. Voin kuvitella melun joka lähtee täydestä katsomosta....luultavasti monella tinnittää pelinjälkeen.
  Itselläni on myös hyvin meluherkät korvat ja usein vähänkin isommassa tapahtumassa joutuu turvautumaan tulppiin. Onneksi tulppien käyttökynnys on kuuloystävällisen matala, kiitos lähes huomaamattomien korvatulppien joita muut ei käytännössä huomaa ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla noi hohtaa pimeässä ;) Onneksi noita tulppia on nykyään myytävänä lähes kaikissa tapahtumissa.

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.