30. toukokuuta 2012

Taulut hyllylle

Pitkään pohdin, asettelenko seinällä jo olevat valokuvat uudelleen vai hankinko tilalle tauluhyllyt. Kiertelin paljon eri blogeissa katselemassa vaihtoehtoja ja päädyin ostamaan tauluhyllyt. Ja samalla vanhat kuvat pääsivät kierrätykseen, uuteen mustavalkoiseen lookiin ne eivät sopineet.


Melkein kuukauden nuo hyllyt odottivat seinälle pääsyä. Muutama ilta sitten saimme ne vihdoinkin laitettua ja sitten alkoi taulujen ja tavaroiden mallailu.

 Tuikkuidean löysin Image black and white -blogista, ihanaa, että niillekin löytyi kesäsäilytyspaikka ;) Nuo tyynyt lähtivät mukaan samaiselta reissulta Ikeaan sekä nuo mustat kehykset. Hyllyille tulee vielä kaksi perhevalokuvaa kanvastauluina. Hyllyjen alapuolelle sijoitimme entisen kenkälaatikon eteisestä, joka on nykyään pojan lelujen säilytyspaikkana. Eteiseen puolestaan pääsi olohuoneesta valkoinen senkki. Täällä pyöritelty kaikki mahdolliset huonekalut uusille paikoille ;)


Korillinen keskeneräisiä neulomuksiakin löysi paikkansa laatikoston päältä, vielä kun jostain löytyisi se motivaatio neuloa.. 

10 kommenttia:

 1. Tosta tuli todella hieno. Ja tosiaan on mahtavaa, kun voi fiiliksen mukaan duunailla uusia "kollaaseja". Mustavalkoinen on kyllä ajaton ja tyylikäs, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään! Mieskin sanoi kerrankin, että kivalta näyttää ;) Mulla on ollut mustavalkoinen sisustus jo vuosia, on ihanan ajaton! Pieniä väripilkkuja siellä täällä riittää mulle.

   Poista
 2. Kivan näköinen setti! Onko tuo pöllö joku kortti vai mikä? Meillä on kanssa keittiössä tauluhyllyt ja olen kyllä tykännyt kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sisustustarra, josta olen ottanut pienemmän kopion. Sisustustarra on Tarravimmasta, siellä on aivan ihania tarroja ja vielä alessa!

   Poista
 3. Hei, haepas blogistani yksi haaste, jos kerkiät ja kiinnostaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuulun siihen porukkaan, joka tykkää haasteista ;) Menenkin samantien, kiitos!

   Poista
 4. Neulevimma tulee ajallaan kun kerkii, mahdollisesti jo tänävuonna. Älä hättäile olet hämeessä syntynyt. tv. Anna-L.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmasti oikeassa, toivotaan tätä vuotta! Hämäläisyys taitaa olla tiukassa minussa.. :)

   Poista
 5. kiva homma noi taululistat -silloin kun on säällinen määrä kuvia ☺ -mulla tuppaa olemaan aina seinällinen....ja kellarillinen....

  äläs kaikkia hommia ahnehdi samaan syssyyn, ei kesällä tarvi kutoa! paitsi jos tulee ihan hirvee hinku...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, meille näitä ei ole vielä kertynyt.. Mä kyllä taisin vähän seota niiden kanvastaulujen kanssa, niitä saattaa olla tulossa muutama ja taas muutama ;) Juu, kesällä taidan nyt vaan keskittyä pihahommiin ja siellä ihan vaan oleskeluun! Huomenna voikukkien kimppuun!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.