20. toukokuuta 2012

6

Ihana poikamme on 6 kuukautta vanha. Hurjan nopeasti tämä aika on mennyt, kokoa ja taitoja on tullut aivan uskomatonta tahtia. 

Hän osaa jo hienosti:

nauraa räkättää ääneen, varsinkin kissat saavat naurun hersymään
seisoa tuetusti
istua tuetusti
viedä kaiken mahdollisen suuhun, osumatarkkuutta on
ryömiä 10 cm 10 minuutissa, ei vielä vauhti päätä huimaa
soittaa isän bongorumpuja ja omia marakasseja
valloittaa sydämet
sanoa painavan sanan tarvittaessa
kiertää äitin ja isän pikkurillinsä ympärille


Ihanan pojan äitinä on ihana olla. 

Aurinkoista viikkoa sinulle ja meille, me aiomme ulkoilla paljon pojan kanssa ja laittaa pihaa! Joko teillä  muilla on kasvimaat ja muut laitettuna? Minä keksin näppäränä, että haluan sittenkin kasvimaan eri kohtaan kuin mihin se viime keväänä tehtiin - mies ei onneksi torpannut ideaa ihan suoraltaan... Katsotaan kuitenkin muutama päivä, mihin se mieli vielä muuttuu ;)

2 kommenttia:

 1. E ole kasvimaat eikä muut....kummaa ikuisuusprojektia :D
  Enpä kyllä meinaa laittaakaai kuin kukkia kukkia kukkkia ja kompostiin kesäkurpitsaa! Sitä on ihan pakko olla....jja juu, naapurilta sain jonkun hyvin kasvavan salaatin!
  Muuten keskityn vain silmäniloihin, tori on niin lähellä, että suosin sitä!

  Sulla on pieni mies ihan hurmaavassa iässä, tuossa vaiheessa kehitys on niin hurjaa -ja arvaa vaan onko mulla meidän seiskakuuta (ja toki muitakin prinsessoja) hirrrrrvee ikävä kun ei olla nyt pariin viikkoon nähty!!
  Varsinaisia sormenympärikieputtajia kaikki tyynni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti on ikävä! Meilläkin mummo juuri soitteli, että koskas taas tulisi ;) Mun kasvimaa saa nyt päälleen sen tanssilavan ja paviljongin (miehenkin mielestä hyvä idea), katsotaan, onko meilläkään mitään kasvatettavaa tänä kesänä - tuo pikkumies vie aika lailla ajan ja energian.

   Ja on kyllä ihmeellistä tämä pienen elämänalun seuraaminen, joka viikko tulee jotain uutta - tänään on pyörinyt kovasti mahallaan navan ympäri ;)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.