14. elokuuta 2012

Remppapäiväkirja - päivä 15

Talo on saanut jo melkein kokonaan uuden ulkovuorauksen, pieni alue lasikuistin päältä on laudoittamatta. Myös vuorilaudat sekä portaat vielä puuttuvat, mutta lähipäivinä nekin ovat varmasti paikallaan! Jokohan tällä viikolla alkaa kattotyöt..

Ja tuo uusi ovi on ihana!


Tästä lähdettiin liikkeelle:


Pieni muutos tehtiin tuohon lasikuistiin, tuota ennen-kuvassa näkyvää ristikkoa emme halunneet enää uuteen. On parempi näin.

Perennapenkissä kukkii vielä ihanasti ja pihlaja on täynnä punaisia marjoja. Terassilla istuessa napsahtelee marjoja kattoon, onkohan se kohta ihan täplikäs.. 


Nyt grillaamaan terassille, naudan ulkofilettä ja pekoniin kääräistyjä herkkusieniä valkosipulisinihomejuustotäytteellä, NAM! Meillä on pienen juhlan paikka, pieni poikamme on tänään yhdeksän kuukautta vanha! 

16 kommenttia:

 1. Uskomattoman hyvältä näyttää, minähän sanoin, että kohta se on parempi kuin uusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka päivä aina paremmalta ;) Ja oikeassa olit Pepi!

   Poista
 2. Hienolta näyttää ! Onnea pienelle miehelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Allidaalia, pieni mies kiittää ;)

   Poista
 3. Vau, talo näyttää 'ryhdikkäämmältä' ja lopputulos on varmasti vaivan arvoinen!
  Onnea myös 9 kk pikkumiehelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että ainakin sen rahan arvoinen ;D Kyllä on meidän mieleen kovasti! Ja pikkumies kiittää!

   Poista
 4. Osattekohan enää kotiin kun muuttuu.............. Itä-Suomesta paljon marjoja ja sieniä metästä, nauttikaa matkasta.
  Onnea pienelle miehelle, pian on vuosi takana. tv.Anna-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään ainakin auringonpaisteessa oikein häikäisi tuo valkoinen seinä, ehkä se vetää puoleensa ja oikean talon pihaan ;) Ja kiitos, marjoille olisi tilaa pakkasessa. Myös pienoinen kiittää!

   Poista
 5. Katselin useamman noita muutospostauksia... Hienolta näyttää. Tällaisia blogeja, joissa tehdään isoja muutoksia on tosi kiva lukea. Talokin näyttää jotenkin raikkaammalta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Vielä kun saamme uuden konesaumakaton, niin ulkonäkö on vielä raikkaampi! Mäkin olen katsellut paljon tuota lähtötilanteen kuvaa, paljon on tehty sen jälkeen.

   Poista
 6. Heippa Saska! Ihan asiasta kolmanteen, muistelisin että teillä on Ikean Malm-lipastoja vaatesäilytystä varten? Jos muistikuva piti paikkaansa, niin mitä olet tykännyt lipastoista käytössä? Hermoromahduksen partaalla yritän itse ratkaista ongelmaa! :D

  Ja hyvältä näyttää talo, varmaan palkitsevaa saada paikkoja laajemminkin pikkuhiljaa kuntoon!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jolindha, meillä on kolme Malmia vaatteille ja liinavaatteille ja yksi kengille. Olen tykännyt lipastoista, käytössä vanhin on ollut jo viisi vuotta. Ne on yksinkertaisen kauniita ja niihin saa halutessaan käteviä lokerikoita pientavaran säilytystä varten. Meillä on ihan vaan pinottuina vaatteet, kengille tosi kätsy!

   On palkitsevaa, juuri vuorilautoja laitellaan ulkona ;)

   Poista
  2. Suurkiitos kokemuksista! Tämän perusteella voipi olla, että tie vie huomenna töiden jälkeen Ikeaan - kolmatta kertaa viikon sisään. ;) Jep, hullu mikä hullu!

   Poista
  3. Meillä ei ONNEKSI ole Ikea kovin lähellä, ei tule lähdettyä kovin usein ;) Toivottavasti olet tyytyväinen Malmeihin!

   Poista
 7. Hyvältä näyttää. Vähän kaihoten katson tuota vanhaa ruskeaa ovea. Sekin olisi sopinut, mutta oli ehkä huonossa kunnossa ja vaatinut anyway kunnostusta. Mutta tykkää. Lohdullisen nopeasti nuo urakat kuitenkin näyttää hoituvan. On tosiaan kiva ollut seurata tälläistä isompaa projektia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha ovi oli tosi huonossa kunnossa, joten emme jaksaneet sitä lähteä kunnostamaan. Nopeasti kyllä etenee, vaikka tässä asuessa se ei aina siltä tunnu. Kiva kuulla, tätä on varmasti itsekin jälkikäteen kiva lueskella ja muistella.

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.