13. elokuuta 2012

Sormiruokailijalle uutta

Pitkään meni, ennen kuin sain miehen lämpenemään tälle. 


Mutta eräänä päivänä hän yllätti minut tuomalla tämän mukanaan. On tämä näppärä, sormiruokailijan ruoat ja samoin kuin kaatuvasta nokkamukista tulevat juomat pysyvät vähän paremmin tuossa "kaukalossa". Ja parasta pikkukaverin mielestä on nuo kirkkaat kuviot. Pakettiin sisältyi 4 erilaista, joten vaihdellaan aina välillä uusia ihmeteltäviä juttuja.


Ja sit on pakko sanoa, että tuo uusi tiskikaappi on näppärä! Mä en edes tiennyt, että noissa on nykyään tuollainen kätevä veden keräävä taso tuolla alla. Ei valu vedet tiskipöydälle, vaan tuota tasoa vaan tyhjentelee aina silloin tällöin.Ulkonakin etenee, uusi ovi on paikallaan ja odottelen kuumeisesti lukkoseppää tulevaksi! 

Mukavaa alkavaa viikkoa, nauttikaa auringosta!

6 kommenttia:

 1. Tuo Stokken alusta on kyllä kätevä, meillä sellainen on ollut jo useamman kuukauden käytössä ja on ollut hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ovat sitä kehuneet, joten onneksi saatiin se meillekin kotiutettua. Hinta vaan oli vähän suolainen, sen vuoksi vähän harkittiin ;)

   Poista
  2. En minäkään sitä varmaan olisi hennonut normaalihinnalla hankkia, ostettiin se Kodin 1:seltä, kun meillä oli sinne joku 40 % prosentin alennuskuponki, eikä ollut muutakaan ostettavaa sillä erää. ;) Taitaa olla vähän merkki mikä maksaa, mutta on tuo silti hyvä ja kätevä :)

   Poista
  3. Taitaa tosiaan merkki maksaaa ;) Mutta suojaa niin hyvin pöydän pintaa, että siinä suhteessa pakkohankinta..

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.