19. elokuuta 2012

Viikonloppu maalla..

.. teki hyvää. Metsässä on vietetty tovi jos toinenkin ja pakastimeen saatiin 10 litraa mustikoita ja 3 litraa vadelmia. Keitettiin vielä kymmenisen litraa puna- ja mustaherukoista mehua, nyt on pakkanen täynnä talvea varten. 


Tänä vuonna emme taida sieneen mennä, sillä pakkaseen ei vaan enää oikein mahdu yhtikäs mitään.. Nopeasti se 300 litrainen täyttyy ;) Ja niitä kuivattuja suppilovahveroita on edelleen pussikaupalla.. Mutta itseni hyvin tuntien on sinne sienimetsään joka tapauksessa päästävä, voiskohan niitä myydä johonkin? ;)

6 kommenttia:

 1. Tuota....kuivattuja suppiksia vai :)
  Milläs hintaa myyt.....minen mee mettään vaikka aseella uhattais ja alkaa sienipurkkien sisältö olla finaalissa....

  *hirvikärpäsiä, kele*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja itikoita, kele!!! Oli kyllä osittain aika tuskaakin, mutta offin avulla selviittin! Mussa ei ole myyjän vikaa, ei mitään hajua hinnoista ;)

   Poista
 2. Kyllä tänä syksynä on vitamiinia pakkasessa oikein kunnolla! Meillä tosin vain mustikkaa ja mansikkaa enemmän, herukkaa vain vähän.
  Mutta omiin tarpeisiin riittävästi! :)

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kivasti omiin tarpeisiin ja sehän riittääkin! Sielläkin on emäntä ollut ahkerana - eikö olekin ihana talvella mennä omille varastoille ja keittää vaikka kiisseliä itse keräämistä marjoista?

   Poista
 3. Mojova sato! Olet ollut ahkera marjastaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kaikki äidinkin keräämät ;) Yksin ja kipeällä polvella en olisi tuollaisiin määriin yltänyt!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.