1. elokuuta 2012

Tiskikasat

Ei tästä kaapista tullutkaan pysyvää ratkaisua meidän keittiöön. Mä en vaan yksinkertaisesti kestä noita tiskikasoja, oli ne sitten odottamassa pesua tai kuivumassa. Mä tahdon ne pois tuosta pieneltä tasolta. Piste.

Tämä kaappi jatkaa matkaa pojan huoneeseen, ei siitä luopua raaski.


Käytiin Ikeassa ja ostettiin samanlainen vitriinikaappi kuin muuallakin keittiössä astiankuivausritilällä. Nyt mä saan ainakin ne kuivuvat tiskit pois tuosta tasolta, pesua odottavia joudun edelleen katselemaan tuossa tasolla. Ehkä tämä motivoi tiskaamaan samantien nuo tuttipullot ja pojan lautaset - tai sitten ei..

Joka ilta mun on pitänyt kasata se, mutta aina on tullut jotain muuta kivempaa puuhaa ;) Nyt mä lähden sen kasaamaan, sillä huomenna saadaan apuja sen seinälle saamiseksi!


Ostamamme kaappi on vaan vähän väärän kokoinen, se on 80 cm leveä ja paikka olisi 97 cm leveälle - tuon levyisiä ei taida olla valmiina ja muuhun keittiöön mätsäävän halusin. Täytyy teettää tuohon puusepällä joku systeemi vaikka viinipulloille, ettei jää turhia välejä ;) Tai mistäs sitä tietää, jos se ei näytäkään orvolta tuossa seinällä. No, huomennahan sen sitten näkee!

4 kommenttia:

 1. Voi että kun teillä on niiiiiiiiin nättiä!!!! Mä ihailin tuota keittiötä jo aikaa sitten, ennen vauveliakin. Ah, ihana! Muista laitella paljon kuvia, mä matkin sit sua. =) Meillä on niin ärsyttävät noi kattoon asti olevat kaapit... haluaisin kevyemmän ratkaisun. Ehkä se olis just sama kuin sulle tuleva??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti Heli, minäkin tykkään! Tässäkin oli kattoon asti kaapit, vai olikohan niiden päällä joku levy.. Mutta joka tapauksessa mä halusin, että yletän ottamaan kaiken kaapista ilman tuolille nousemista, edellisessä kodissa oli ylimmät kaapit niin korkealla, ettei sinne tuolinkaan kanssa hyvin ylettänyt. Nuo Ikean keittiöt ei ole ihan kauhean kalliita, varsinkin kun niillä on ollut niitä keittiökampanjoita.

   Juu, kuvia tulee, kunhan pojat tuon kaapin paikalleen huomenna saavat! Ja sit mä voin heivata ton kuivaustelineen, lentää varmaan kaaressa ;)

   Poista
 2. Kivan näkönen tuo uus kaappi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun se on se vanha, jos tarkoitat tuota tiskipöydän yllä olevaa ;) Uusi ei ole vielä seinällä, mutta muutaman tunnin kuluttua saapuu porukka sitä laittamaan. Ja uusi on samanlainen kuin nuo toisessa kuvassa olevat yläkaapit.

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.