2. elokuuta 2012

Remonttipäiväkirja - päivä 7

Talo on lähestulkoon vihreä, vain muutamaa lautaa vaille. Lasikuistilta on jo katto pois, siellä niitä ampiaispesiä vasta olikin.


Yllätyksiä on jo tullut, yläkertaan vievän portaikon kohdalla ei ollut purujen suojana pahvia, joten ei ihmekään, että portaikko on ollut kylmä talvella. Nyt on sielläkin tuulensuojalevyä, ei pitäisi enää vetää. Joku eläin oli myös päässyt tuhoamaan eristyksiä, nyt nekin on korjattu. Ei tämän pahempaa onneksi, kosteus ei ole päässyt tekemään tuhojaan.


Ihanaa, että etenee rivakasti! Tätä pauketta ei kyllä ikävä tule, onneksi laitetaan koko talon vuoraus kerralla kuntoon!


Eilen miehet yllätti kaatosade ja raekuuro, mutta ripeästi saivat katon suojattua. Varsinainen kattoremontoijan unelmasää ;)

8 kommenttia:

 1. Huh, meillä ois sama edessä.. Taitaa vaan olla niin hintava remppa et saanee odottaa ensi vuoteen.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintava kyllä on ja varsinkin, kun ei itse tehdä.. Mutta meillä ei ole taitoa tehdä, niin pakko oli palkata ulkopuolinen. Ja eteneekin mukavasti, kun kolme miestä sitä on tekemässä :)

   Poista
 2. Hurjan paljon on remppa edistynyt !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Miehillä on uusi kohde odottamassa, niin tekevät vauhdilla töitä!

   Poista
 3. Voi miten nopeita teillä ollaan! Onko teillä joku remonttiporukka vai omin voiminko teette? Meillä ei etene oikein millään nyt homma... ja sentään vaan yksi seinä työn alla. *huoh* Saa nähä, millon alkaa lautaa ilmestyä ees lähimaille.. ei oo ees hommattu siis vielä vuorilautoja. Tossa vihreessä ja laudotetussa vaiheessa meillä ollaan nyt kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on rakennusfirma tekemässä, kun ei ollut taitoa tehdä itse. Kyllähän tässä ihan mukavasti tulee lisää velkaa, mutta nyt kun on kaksi sitä velkaa jakamassa, niin onnistuu. Itse kyllä maalataan ensi kesänä laudoitus ja sitä seuraavana katto. Siinä on varmasti ihan tarpeeksi tekemistä meille!

   Mä niin jaksan ihailla teitä, joilla on taito hyppysissä ja hermoja alkaa tohon prosessiin.. Aikaahan siinä menee enemmän, kun töiden jälkeen sitä tekee, mutta säästää aika pitkän pennin! Ja Heli, tuolla on kolme miestä täyspäiväisesti, niin siksi niin nopeasti etenee.

   Poista
 4. Tää kävi vähän kattelemassa postauksia tauon jälkeen. Paljon on tapahtunut rempparintamallakin, vaude! :)

  Ja me törmättiin kesälomareissulla jo sinilevään, tosin ei meressä. Harmitti. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on täällä tosiaan ehtinyt tapahtunua! Ai että sitä on jo järvissäkin, yök! :(

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.