9. elokuuta 2012

Remonttipäiväkirja - päivä 12

Nyt alkaa jo talo näyttää siltä, kuin pitääkin. Kaksi seinää on jo laudoitettu ja tyytyväisiä ollaan ilmeeseen. Uusi ovikin saapui ja odottelee asennusta ja lukkoseppää. Uusi ovi on lähestulkoon samanlainen kuin edellinenkin, ikkuna vain on savulasia ja sekä ovi että ikkuna ovat suurempia vanhaan verrattuna.


Vuorilautojen malli on jo päätetty, päätettiin pitäytyä samassa mallissa, joka tässä talossa aiemminkin oli. Emme halua lähteä muuttamaan talon ulkonäköä, remontin jälkeen talo on eheämpi mutta samantyylinen.

Onpa tuolla ulkona muuten ihana sää, toivottavasti muuallakin aurinko pilkahtelee! Ja kuulemma koko loppuviikon on lämpimämpää, ei siis tarvitse vielä aloittaa talon lämmitystä - vaikka täytyy kyllä myöntää, että olen kaivannut takkatulen tunnelmaa jo tovin!


6 kommenttia:

 1. Se on kohta parempi kuin uusi :D

  Ja on, keli on mitä mainioin, aamulla joku tielläkulkija katsoi pitkään kun syyskirpakassa säässä talsin aamulehteä hakemaan pitkässä hellemekossa...itse oli vyötetty syysvaatteisiin kaulaa myöten :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kaunis päivä, mekko päällä tarkeni täälläkin ;)

   Poista
 2. Talo saa uuden ryhmin kun ulkovuori uusitaan. Kivalta näyttää :)
  Hellehepenissä meikäläinenkin kulkee...vielä en kesästä luovu !! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää ja ryhtiä tosiaan saa! Ei luovuta vielä, vielähän tässä on kesää jäljellä ;)

   Poista
 3. Hieno tulee!! Ja hiphei, meilläkin on jo lautaa seinässä...

  Täällä on mun mielestä ollu eilen ja tänään kylmä ilma. En oo tosin ihan varma onko se oikeesti kun ite olen ollu tuolla viileässä kaupassa kaiket päivät... kyllä jotkut ihmiset on ihan pikkuvaatteissa siellä käyny, joten oma kylmä fiilis taitaa sit tulla pääosin sieltä kaupan kylmyydestä. Siellä mä töitä teen paksut sukkahousut työhousujen alla, toppatakki päällä... ja koko ajan on sellanen viluinen olo sit kotonakin. Just ajattelin, että tulia uuniin täytyy varmaan lähipäivinä viritellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei aivan mahtavaa, ulkokuvia täällä siis odotellaan :) On ollut täälläkin, villasukat jalassa on sisällä oltu ja takkaa jo lämmitelty. Kaupoissa on kyllä aina kylmä ja se horkkahan jää päälle sit illallakin, hrrrr.. Oli kyllä eilen tunnelmallista, kun takassa roihusi tuli. Ja ihanaa oli myös tänä aamuna tulla alakertaan, kun oli lämmintä! Täällä on siis aamulla miehen töihin lähtiessä ollut +3 astetta.. Siis mitä ihmettä?!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.