25. elokuuta 2012

Remppapäiväkirja - päivä 20

Tähän asti päästiin perjantaina ja sunnuntaina tulee kolme peltimiestä laittamaan kattoa. Saattavat kuulemma ehtiä laittamaan koko katon, piippu jää vielä ensi viikolle. Huh, loppu alkaa luojan kiitos häämöttää! 


Meillä on kyllä ollut onni noiden remppamiesten suhteen, saapuvat joka päivä paikalle seitsemän jälkeen, tekevät koko päivän ahkerasti töitä ja ovat vielä kaiken lisäksi hyviä tyyppejä :)

Mutta täytyy myöntää, että olen jo alkanut odottaa kuumeisesti sitä päivää, kun nuo roinakasat on muisto vain. Enkä kyllä jää kaipaamaan sitäkään, että ikkunan takana on aina joku ja piha on täynnä porukkaa.


Nyt kahden viimeisen marjapuskan (mustaherukoita ja karviaisia) kimppuun ja huomenna meillä onkin tiedossa halkosavottaa varmaan koko päiväksi. Mummi tulee apuun viettämään laatuaikaa pojanpojan kanssa. 

Onko jollain muuten ideoita, mitä noista karviaisista voi tehdä? Me ei tykätä niistä sellaisinaan, joten voikohan ne ihan vaan soseena/kokonaisina laittaa pakkaseen ja tehdä vaikka vispipuuroa talvella?

2 kommenttia:

 1. Hei Saska

  Laitahan googleen köyhän miehen lakkahillo, siinä oiva keino käyttää karviaismarjoja. Olen itse tehnyt sitä monet kerrat ja hyvää on.

  Kiitos mukavasta blogista!

  t. Johanna Helsingistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyy käydä katsastamassa resepti! Niitä karviaisia oli peräti 20 kappaletta, joten keitellään hillot ensi vuonna ;) Ja kiva, että tykkäät Johanna!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.