6. elokuuta 2012

Virkattu torkkupeitto

Se edellinen neliönmallinen versio ei oikein onnistunut, ei pysynyt muodossaan ja venyi ja vanui. Piti purkaa koko työ, kyllä harmitti. Halusin kuitenkin virkata pylväistä torkkupeiton, pylväät on vaan niin kauniita.


Päädyin tekemään isoäidin neliön tapaan pylväitä, mutta niitä vaan tehdään kerros kerrallaan. Pitkä kerros. Usko on alkanut hieman hiipua, tuleeko tästä koskaan valmista.. Tämä on sarjassamme tylsää yhtä ja samaa koko ajan, väri vaan muuttuu. Mutta kyllä siitä tulee nätti! Ei ihan taida kuitenkaan tämän syksyn viileämpiin iltoihin ehtiä.


Onneksi mulla on se palmikkomekkokin vielä kesken, voin sitä tehdä silloin, kun nämä pylväät alkavat puuduttaa.

Lankana Dropsin Alpaca, ohje täältä. Alkuperäisessä ohjeessa on mun makuun hieman räväkät värit, malli toimii onneksi näillä hieman rauhallisemmillakin sävyillä.


Ja hurjan jutun huomasin, tämä on 200. teksti tässä blogissa. ;)

4 kommenttia:

 1. Tullee kaunis torkkupeitto <3 Ottasin heti tuon ittelle :D
  Onnittelut 200. tekstistä <3 Ihana ku jaksat tehä tätä blogia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, musta myös! Ja kiitos, taas on virtaa ja inspistä kirjoittaa. ;) Ja poika nukkuu hyvin päikkäreitä, niin ehtii postaillakin vähän ;)

   Poista
 2. Kyllä se siitä edistyy.... katsoppa perättäisiä kuvia. Kun työ on nenän edessä tuntuu tietenkin ettei valmista tule. Hieno siitä tulee ja talosta. Tv. Anna-L..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tekee, taas on edistynyt jo pikkasen ;) Talolla edistytään, nyt on jo lautaa julkisivu!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.