8. kesäkuuta 2013

Asetelma kierrätyskeskuksesta

Lähdettiin aamusta pyörähtämään kierrätyskeskuksessa, viime kerrasta oli päässyt vierähtämään jo vuosi tai enemmänkin. Kirpputoreilla on lähtenyt osittain mun mielestä hinnat ihan käsistä, mutta kierrätyskeskuksessa ne olivat vielä maltillisia. Eihän se kyllä hölmö ole se, joka pyytää.. 

Mukaan lähti marmorinen tuikkuastia, marmorinen maljakko, musta lasipullo ja lasinen salaattikulho. Ja hintaa koko satsille tuli 4 euroa - edullisia ja kauniita löytöjä! Taisi jonkinasteinen sisustuskärpänen puraista pitkästä aikaa, on kyllä suuresti tervetullut pörriäinen! 


Mustaan lasipulloon laitoin eilisen kaatosateelta selviytyneen valkoisen sireeninoksan. Yksinkertaista ja kaunista. Nuo sireenit ovat varmaan ainoita, joita raaskin katkoa sisään maljakkoon. Me ollaan niin paljon pihalla, ettei täällä olisi edes ketään niitä ihailemassa.


Tasolla vetelehtivät myös sisustus- ja puutarhalehteni, jos niitä jossain vaiheessa ehtisi edes vilkaisemaan. Ehkä mä jätän tänään kandintyön rauhaan, työstymään aivojen sopukoissa ja käytän päikkäriajan ihan muunlaiseen lueskeluun. Onhan kuitenkin viikonloppu!

Ihanaa aurinkoista viikonloppua sinulle, toivottavasti ehdit nauttia auringosta!

8 kommenttia:

 1. Samaa mieltä noista kirppareiden hinnoista...ihan älyttömät ja sitten saattaa jotakin, mistä olisi valmis vähän maksamaankin, saada melkein ilmaiseksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on kyllä totta, vaikkakin tuollaisia edullisia tosilöytöjä harvoin tekee nykyään.

   Poista
 2. Hyviä löytöjä!
  Minäkin olen vähän tympääntynyt kirppareihin ja siirtynyt liki kokonaan kierrätyksen asiakkaaksi.Sieltä saattaa löytää oikeasti vanhaa kivaa tavaraa ja halvalla.Kirpparilla taasen on alkanut olemaan krääsää ja kauheilla hinnoilla.Kävin pitkästä aikaa srk:n kirpparilla ja sieltäkin tein hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Tuolla kierrätystorilla oli tosi paljon hyväkuntoista vanhaa tavaraa halvalla! Pitää alkaa useammin käydä vaikka vaan ideoita hakemassa! Vaatteet siellä ei tosin innostaneet, niitä katselen jatkossakin kirppareilta.

   Poista
 3. Kirpputoreilta voi tehdä tuurilla hyviä löytöjä ja sitten myös huomata myös sen että toiset pyytää saman hinnan kun ovat itse maksaneet uutena. Kierrätyskeskuksista voi oikeasti löytää aarteita ja vieläpä edullisesti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tuohon samaan hinnoitteluun törmännyt itsekin, mutta silloin tavara on vaan jäänyt ostamatta. Mulle tuli juuri tuollainen "aarteita edullisesti" -olo! :)

   Poista
 4. Kivoja löytöjä olet tehnyt. Toi musta pullo on magee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on mustakin! Ja maksoi peräti sen 0,50 euroa - tällaisia löytöjä lisää!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.