11. kesäkuuta 2013

Virkatun maton paluu

Muutama vuosi sitten innostuin virkkaamaan trikookuteesta useita mattoja, mutta sitten tuli kyllästys niihin ja osa matoista päätyi varastoon ja osa myyntiin. Vuoden tauon jälkeen näyttävät taas omaan silmään kauniilta ja päädyin laittamaan yhden leikkihuoneeseen. Kaverikseen matto sai lattialle tyynyjä, joiden päällä on pienen leikkijän mukava istuskella.


Kesävarpaat Havaianas-raidoilla :)

Hätäratkaisuna tämä toimii hetken, mutta kaipaan sinne jotain kunnollista istumapaikkaa, sillä siirsimme toisen telkkarin makuuhuoneesta (siellä se on seisonut täysin tyhjän panttina) leikkihuoneeseen ja noiden tyynyjen päällä ei kyllä aikuinen löhöile telkkaria katsoessaan. Säkkituolihan meillä olisi, mutta siitä tuli nuoremman kissan pissapaikka ja se oli tyhjennettävä ja pestävä moneen kertaan. Onko kenelläkään muuten tietoa, mistä siihen saisi uudet pehmusteet ja vieläpä edullisesti? 


Hulahulavanne on varsinainen hitti pojan mielestä, vielä kun sitä oppisi mamma pyörittämään :)

Nyt saderomppeet päälle ja pihalle - leikkipuiston hiekkalaatikko kutsuu! Onpas vaihteeksi ihanan raikas ilma, jee!


4 kommenttia:

 1. Minullakin ystävän virkkaama valkoinen matto....tykkään siitä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä kauniita ja ihanan pehmeitä jalan alla! Mulla on mustakin, pitäisköhän hakea sekin tänne sisälle..

   Poista
 2. Meillä on myös valkoinen virkattu matto. Kerran aloitin myös mustan, mutta jäi keskeneräiseksi niin kauaksi aikaa, että purin ja teinkin pari koria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koritkin on aivan ihania, niitä löytyy täältäkin! Nuo keskeneräiset työt on kyllä viheliäisiä, täälläkin on purettu vuosien aikana vaikka mitä - mieli ehtii muuttua niin nopeasti! :)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.