2. kesäkuuta 2013

Legga-aurinkotuoli

Tällainen yllätys odotti terassilla synttäriaamuna, aivan ihana! Valkoisena sen piti kuulemma tulla, mutta ne oli myyty loppuun. Tämä oli kaupan ainoa Legga, tummanharmaa versio siis patiolle päätyi.


Tuossa varjossa on aivan ihana lekotella, mä kun en kauheasti auringonotosta välitä. Varjotuoliksi sitä kai meillä pitäisi aurinkotuolin sijaan kutsua. Grilli sai siirtyä terassin taakse väliaikaisesti, tai sitten pysyvästi.


Mun perennapenkki on puhjennut kukoistukseen! Joka päivä sitäkin on nyt moneen otteeseen ihasteltava, tuntuu, että koko ajan puskee jotain uutta esiin. Muutama ihan uusi tuttavuuskin, joita en edellisiltä kesiltä muista, sieltä on noussut. Erona edellisiin kesiin on se, että tänä vuonna tuota penkkiä on kitketty todella huolellisesti ja usein. Viime kesänähän se oli aivan voikukkasten peitossa ja moni perenna taisi antaa voikukille luovutusvoiton..  

Huomasin tänä keväänä, että musta on tullut runsaan ja rehevän puutarhan ystävä. Mä olen aina ihastellut lehdissä ja muiden pihoissa selkeitä moderneja linjoja, kivipuroja yms ja päätin talon ostaessani viedä puutarhaa hiljalleen siihen suuntaan. Onneksi annoin puutarhan olla nämä muutamat kesät rauhassa ja katsoa ajan kanssa, mikä lähtee ja mikä jää. Näköjään suurin osa jää ja vain pieni osa on saanut lähtöpassit - yhtenä niistä valamonruusu, josta en vaan oppinut pitämään.


Nyt raparperipaistoksen tekoon, pian saadaan vieraita, jihuu! Löysin muuten aivan ihanan raparperipaistoksen ohjeen (ohje omenilla) Cocon blogista. Noudatin Cocon vinkkiä ja kokeilin raparperilla ja on kyllä todella mehevää ja namia!

Leppoisaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.