19. helmikuuta 2011

Pakkaspäivien antia

Koska meillä huidellaan melkein kolmenkymmenen asteen pakkasissa, niin olen viihtynyt sisätiloissa tupaa lämmittämässä ja virkkaamassa. Pää alkaa hiljalleen hajota, tahtoisin jo ulkoilemaan ja liikkumaan! Ja nauttimaan tuosta ihanasta valosta ja auringosta! Ehkä kaivan kaikki mahdolliset toppavermeet kaapista, otan ulkovarastosta sauvat ja lähden reippailemaan - vaikka vain hetkeksi ;)
Mutta on tästä sisällä lötköilystä ollut se hyöty, että vihdoinkin tämä matto on valmis. Siitä tuli paljon pienempi kuin tuosta mustasta, kude on erilaista, mutta se ei haittaa, sillä aula on pienempi kuin työhuone. Tämä kude oli myös miellyttävämpi virkata, oli paljon kevyempää ja joustavampaa. 
Heti kun mamma on konttailemassa lattialla niin tämä kaveri on kehräämässä ja rapsutuksia hakemassa - loppui kuvaussessio kuin seinään ja alkoi rapsutussessio ;)
Mutta nyt mars pihalle, nauttikaahan tekin auringosta!
14 kommenttia:

 1. Oi, ihanat kisut sinulla :)
  Kotisi on kaunis ! Terassikausi pitäs itsekin ens viikolla avata Vuokatissa mutta kun katsoo pakkasia niin kyllä mua lähinnä vaan kauhistuttaa :D

  VastaaPoista
 2. Kaunis matto! Olet kyllä taitava kutoja. Mukavaa Lauantaita!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana matto :)

  Ja kissa! :))

  Tsemiä pakkaskelien sietoon ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Niina rohkeasti vaan aurinkoinen ja tuuleton paikka hakuun ja janoa sammuttamaan ;) Ja kiitos, täällä viihdymme kaikki kolme!

  Kiitos Allidaalia, kun tarpeeksi tavaa ohjeita ja purkaa tekelettä, saa jotain aina aikaiseksikin ;)

  Kiitos Ruusa, emäntä ja Lauri kiittävät! Täällä takan ja puuhellan lämmössä tuntuu pakkanen olevan kaukainen muisto vain, ainakin hetkellisesti!

  VastaaPoista
 5. Voi eiiiiii.. mä en kestä näitä ihania lattiakuvia... mä oon alkanut aika lailla miehelle jankuttaa tätä lattian maalausta, meillä on olkkarissa lautalattia mikä on ihan järkyssä kunnossa ja siitä tulis TÄYDELLINEN kun se olis tuollanen kauniiiiiiiin kaunis vaalea harmaa.. *huokaa onnesta kun vain ajatteleekin sitä..* Mies ei haluais että maalaan, se vaan hiois ja lakkais.. mutta mä nimenomaan haluaisin niin ettei sitä yhtään fiksailla suoremmaksi tai rakoja pois tai mitään, maalattais vaan. No, ehkä sit kesällä.. teinhän mä viime kesänäkin ton keittiön ihan ekstempore... =D kyl mulla vielä on toi lattia ja sit mä voisinkin opetella virkkaamaan noita ihania mattoja..

  VastaaPoista
 6. Minkä ihmeen vuoksi se mies vänkää vielä vaan vastaan? ;D Mä en halua edes ajatella, mitä kaikkea en olis saanut tehdä, jos tässä olis joku äijä huseeraamassa ;) Musta noi raot on just ihania, mä täällä alakerrassakin jätin ne suosiolla näkyviin.

  VastaaPoista
 7. Kiva kun löysit blogiini :)
  Lueskelin nimittäin sun blogia joskus ihan ensimmäisten postausten aikaan -ja tietty sitten hukkasin!
  oli niin kiva seurata kuinka talon remppa edistyy! No, nyt en hukkaa, luen kaikki vanhat postaukset ja linkityn lukijaksi♥

  VastaaPoista
 8. Hei, tupsahdin tänne sattumalta. Kiva blogi. Kauniita kuvia, ihania sävyjä!

  VastaaPoista
 9. Sulla on kuule hyvä järjestys: ensin tupa kuntoon ja sitten vasta mies! ;)
  Yhdyn ylläolevaan kuoroon: Ihana kisu ja ihana matto!

  VastaaPoista
 10. Pepi, lämpimästi tervetuloa! Jonkin verran täällä on edistytty blogin alkuajoista, kiva että löysit tiesi takaisin meille ;)

  Hyvä mieli, minäkin pidän näistä sävyistä. Rauhallisia.

  Sari, juuri näin asiat on hoidettava. Toki haaveenani on ollut, että se mies olisi löytynyt ennen talon hankintaa, mutta näillä mennään ja aika kivasti menee näinkin ;)

  VastaaPoista
 11. Pakkasta pidellään täälläkin... ei haittais yhtään, vaikka olis jo kevät:).

  VastaaPoista
 12. Kaunis matto! Täällä jo hieman ilma lauhtui, tulisi jo kevät :)

  VastaaPoista
 13. Kirsikka, mä ostin jo Otavan puutarhakirjankin, koska päätin, että kevät tulee nyt ;)

  Mari, kuulostaapa hyvältä! Täällä ei lauhtumisen merkkejä vielä ole, mutta toivossa eletään!

  VastaaPoista
 14. Ihana matto. Ja IHANA kisu!!! :) Sulla on kyllä niin kaunis koti <3 Saat olla todella ylpeä kädenjäljestäsi :)

  xxx mervi

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.