3. helmikuuta 2011

Iloa ilmassa..


.. ja kevättä rinnassa! Linnut laulavat, aurinko paistaa, pakkanen on laskenut ja kaiken huipuksi olen saanut tunnustuksia! Ja monta!


Tosi lämmin kiitos tunnustuksista Taika , Mari , Miia , Allidaalia ja Prefecta , nämä lämmittävät mieltä tosi paljon. Ja kiva tietää, että teitä lukijoita siellä on ja että pidätte lukemastanne. Muutamia uusiakin lukijoita olen saanut, kiva saada teidät mukaan menoon (vaikkakin tällä hetkellä hiljaiseen sellaiseen..)

Syy siihen on ihan tämä pidentynyt työmatkani. Iltaisin on vaan niin myöhään kotona, ettei enää jaksa konetta avata tai ylipäätään ajatella mitään. Täällä on luettu paljon, on aloitettu se trikoosta virkattava matto (josta tulee muuten aivan valtava) sekä ulkoiltu. On myös muistettu nauttia kynttilöistä, juustoista ja viinistä, saunomisesta ja tyttöjen illasta. Tämä plikka on väsynyt mutta onnellinen.


Pakko myöntää sekin, että tulee nukuttua aivan liian vähän.. Tuohon yöpöydän kulmalle pitäisi laittaa jokin tosi unettava kirja ja mennä peiton alle lukemaan jo kympiltä - viimeistään. Kun se herätys on vähän viiden jälkeen joka päivä.. Huoh.

Mutta asiaan. Tähän tunnustukseen liittyy nimittäin tehtävä kertoa itsestään 7 asiaa. Tässä minun paljastukseni tulevat:


1. Rakastan ruoanlaittoa, joka ilta pyrin tekemään edes jotain. Erittäin harvoin ostan eineksiä. Katkaisee työpäivän ja aloittaa oman ajan ;)

2. Työskentelen lasten ja nuorten parissa ja olen unelma-ammatissani, ainakin suurimmaksi osaksi. Välillä pinna kiristyy teini-ikäisten kanssa kireällekin ja silloin mietin muita vaihtoehtoja elannon tienaamiseen.. ;)

3. En ole käynyt jumpassa huhtikuun jälkeen. Hävettää ihan myöntääkin tuo. Mutta kesäisin pyöräilen ja lenkkeilen, talvisin lenkkeilen ja harrastan paljon hyötyliikuntaa. Kävelyä tulee työmatkoilla jopa 6 km päivässä!

4. Tykkään olla kotona. Puuhastella, kuunnella musiikkia, neuloa, tehdä ruokaa - olla vaan.

5. Tahtoisin koiran, mutta nuo minun ihanat kollini eivät koirista juurikaan perusta. Koiran aika on siis joskus myöhemmin, toivottavasti vielä paljon myöhemmin.

6. Rakastan mustaa ja valkoista. Lähes kaikki vaatteeni ovat mustia tai valkoisia muutamaa väriläikkää lukuun ottamatta. Sisustuksenikin noudattaa tätä värimaailmaa.

7. Olen talvi-ihminen henkeen ja vereen, mutta tänä talvena odotan jo malttamattomasti, että lumet sulaisivat. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on oma piha ja kasvimaa, kukkapenkkejä ja omenapuita. Sormet syyhyää jo ja ideoita haetaan kaikilta mahdollisilta nettisivuilta.


Annan tämän tunnustuksen muutamalle ehdottomalle suosikilleni, näitä blogejaja lueskelen erittäin mielelläni:


Marin positiivisia ajatuksia natustelen
Johannan  kaunista kotia ihastelen
Helenan käsitöistä innostun 
Marielisan elämänmakuisia juttuja lueskelen
Kirsikan remonttia ja sisustamista seurailen
Villa Harmonian rintamamiestalon remontointia ja sisustamista ihastelen 

 Annikan löytöjä ja kotia ihailen


Oikeastaan tämän tunnustuksen ansaitsivat kaikki lempiblogini, tasapuolisesti jokaikinen. Yksi tämän bloggaamisen iloja on kiinnostavien ja kauniiden blogien löytäminen ja seuraaminen. 


Hymyä sinulle tähän päivään, minulla se on ainakin tosi herkässä ;)

5 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Onnea saamallesi tunnustukselle. :) Wau, ja kiitos tästä kunniasta. Olen aivan otettu. Jihuu. :)

  Haleja <3

  VastaaPoista
 3. Onnea tunnustuksesta. Upea kuva makkaristanne, täälläkin on ollut havaittavissa, että unta tarvisi enemmän, tahtoo vaan nukkumaanmenoaika aina jostain syystä viivästyä :)

  Kiitos otan mielelläni vastaan tunnustuksen <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Saska!! <3

  Palailen tunnustukseen blogissani kunhan palailen takaisin, nyt otan pienen tauon...

  Ihanaa & rentouttavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Saska!!! Tämä lämmitti kovasti harmahtavana perjantaipäivänä:). Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.