28. tammikuuta 2011

Pitkään olen tämän perään huokaillut..

.. ja nyt sen vihdoinkin otin mukaani Pentikiltä. Ihana! Ja sopii olohuoneeseen aivan loistavasti. Minulla ei ole olohuoneessa kattolamppua, vain nuo lipaston päällä olevat jalkalamput ja sohvan vieressä oleva jalkalamppu. Säilyy sellainen ihanan hämyinen tunnelma.Listoittaminenkin on edennyt, mutta hitaasti ne paikkansa löytävät. Kohta onneksi voi huokaista helpotuksesta, muutama pätkä enää paikalleen laittamatta. Kiitos voimaannuttavista kommenteistanne edelliseen postaukseen, tää ei tosiaan ole lyhytpinnaisen ihmisen hommaa.. ;) Mutta kyllä se kannattaa, kauniiltahan nuo listat tuolla katonrajassa näyttävät!


Sain myös innostuksen maalata työhuoneen vanhat kaapinovet valkoisiksi, valon määrä moninkertaistui! Kolme ruskeaa ovea lähes koko seinän leveydeltä imivät uskomattoman paljon valoa eivätkä ne oikein istuneet tähän valkomustaan värimaailmaankaan.. Vielä vaativat pintamaalin, mutta ero on jo nyt huomattava!


 
Hauska muuten katsella näitä vanhoja kuvia ostohetkeltä. Kuvan lattia on pois, taustalla näkyvä oviaukko on laajennettu, työhuoneen seinä on nykyään vanhaa valkoista lautaa. 

Kivaa aurinkoista viikonloppua, me lähdetään jäälle samoilemaan ja saareen makkaraa paistamaan ;) Ihana vapaapäivä!


9 kommenttia:

 1. Teillä on upeita valaisimia, erityisen ihastuttava on tuo jalkavalaisin sohvan vierellä. Oikein ihanaa perjantaita sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Johanna! Tuo valaisin sohvan vieressä on siskolta lainassa, ihana sisko taas kerran ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana muutos. Kyllä olet saanut huhkia kerrakseen tuon eteen. Minulla on sinulle jotain blogissani, käypä kurkkaamassa!!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on niin nättiä että jotta!! Mainio on muutos! Toi raakalautaseinä on ihana.. ja tuo valoisuus, valkoinen ja harmaa.. oih!!<3

  VastaaPoista
 5. Kaunista teillä <3 kova työ palkitaan...

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno muutos! Kaunista on tosiaan... Ihana tuo Pentikin kynttelikkö <3

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköistä. Se kynttäkruunu on hieno. Meinasin meillekin kruunua ruokailutilaan, mutta päädyin sitten kuitenkin sähkölamppuun. Varmuuden vuoksi:).

  VastaaPoista
 8. Taika, lämmin kiitos ja hymy antamastasi tunnustuksesta! Pitää tulla ihan ajan kanssa blogiisi tutustumaan ;)

  Heli, mä sitä raakalautaseinää silloin aluksi hieman epäilin, mutta toimii ;)

  Marianne, kiitos! Kyllä täällä on saanut pakertaakin ja jatkuu edelleen..


  Mari ja Kirsikka, mä ihastelen tuota kruunua joka ilta, ihanan eleetön!

  VastaaPoista
 9. Blogissani ois sulle palkinto jos vain huolit.

  xo, Prefecta

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.