19. tammikuuta 2011

Jotain pientä sentään..Työhuoneen seinää vasten on ollut kasa sokkeleita, koristelistoja, hyllyjä, lisää listoja - loputon kasa tavaraa.. Viikonloppuna alkoi jo vähän ärsyttää se sekalainen kasa. Ärsytys on yllättävän motivoivaa, jotenkin alkaa asiat etenemään, kun tarpeeksi ärsyttää ;) Sokkeleiden oli aika löytää paikalleen.Ja kuinka helppoa ja nopeaa se olikaan! Ei tarvittu poraa, vain vasara, jolla listoihin nakuteltiin sellainen musta lista ja klipsi. Ja klips, painettiin paikalleen ja siinä se oli. Aikaa kului enintään tunti listojen sahaamiseen, klipsien kanssa kikkailuun ja paikoilleen laittoon - hyvä me ja hyvä Ikea! Pieni työ, mutta keittiö näyttää taas vähän enemmän viimeistellymmältä. Vielä kun kaakelit saisi paikalleen, niin se olis sit siinä ;) Tältä keittiö näytti ostohetkellä, ei ollut ihan mun makuun ja kaipasi hieman uudistusta.


 

Toinen piristysruiske:
Sain Allidaalialta tämän mieltä piristävän tunnustuksen, kiitos lämpimästi Allidaalia! Minä tahdon antaa sen kaikille lukemilleni blogeille, myös kaikille niille ihanille ja mielenkiintoisille blogeille, joita en ole vielä löytänyt. Tämä tunnustus on siis minulta sinulle :)

5 kommenttia:

 1. Vautsi! Hieno tuli. Ja ei voi mitään, mutta musta toi sun välitila on ihan helmi tuolla harmaalla laastipinnalla. Ihan sellain industrialfiilis :)

  VastaaPoista
 2. Juu, on tosi industrial ;) Mä jopa pidän siitä jollain ihmeellisellä tasolla..

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanalta näyttää. Ja koko uusi kotisi on aivan unelma!

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää tuo keittiö <3

  VastaaPoista
 5. Kaunis koti sinulla!
  Mitas se sopo kisu siella miettii... :)
  J.

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.