24. heinäkuuta 2012

Räps räps ja remonttipäiväkirjaa

Kun remppamiehet kurvasivat pihaan, tajusin, ettei meillä ole talosta ennen kuvia. Säntäsin kiireellä kameran hakuun ja ikuistin tämän ränsistyneen (tämä ei enää ole shabby chic ;)) ja pian entisen ilmeen. Miehet ovat jo työntämässä tuota nosturia pihaan, juuri ehdin räpsäistä pari kuvaa ;)


Meteli oli kyllä sisällä kova, mutta terassilla poika sai onneksi nukuttua päikkärit kunnolla. Oli vaan niin mielenkiintoista katseltavaa, ettei malttanut toisille päikkäreille käydä ennen remppamiesten lähtöä. Piti kuvata vielä jälkeen-tilanne, mutta tuota vettä tulee sen verran, että kuvaillaan huomenna lisää.


Ja jotta puuhaaminen ei pihalla vielä loppuisi, saatiin vajaa kaksi mottia halkoja pihaan - niiden parissa vierähti loppuilta. Tai siis siihen asti kun alkoi vettä sataa ja annoimme periksi.

Kauniita unia, nyt on kyllä tosi väsy olo koko pesueella.


P.S. Ja ihan pakko mainita myös, että poikamme on oppinut taputtamaan. Nyt täällä taputellaan kaikelle mahdolliselle, suurimmaksi osaksi hänelle itselleen ;)


12 kommenttia:

 1. Ihana talo. Meidän pikkumies tuumasi juuri tänään siinä samalla kun auttoi minua maalaamaan talon helmalautoja että laitetaanko äiti sitten telkkariin silleen että ennen ja jälkeen, silleen niinku telkkarissa ruukaa aina olla. Hi, ihana ajatus. Mutta totta on että ennen kuvat on hyvä olemassa ennen kuin on jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin on minustakin! Ja uusi eheämpi ulkonäkö sulostuttaa sitä entisestään! Voi tuota teidän pikkuista, puhuu täyttä asiaa :) Saattaisi joku päivä harmittaa, jos ei olisi noita kuvia ottanut!

   Poista
 2. Jännittävä seurata mitenkä talo muuttuu ! Pidäthän meidät ajantasalla ;)
  Talo on todella kaunis ja ihastuttavalla paikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän varmasti, ajattelin pitää jonkinlaista remppapäiväkirjaa. Kiva sitten myöhemmin itsekin lueskella ja katsella kuvista, kuinka tämä projekti eteni. Ja kiitos.

   Poista
 3. Kiva nähdä koko talo ulkoa kun olen alusta asti sun remppaasi seurannut :)
  Ja meinaan seurata jatkossakin!

  Taputukset taputtelijalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä taloa ei ole kauheasti ulkoapäin kuvailtu, ei ole kovinkaan montaa kuvaa ollut blogissakaan. Mutta nyt niitä kuvia tuleekin sitten roppakaupalla! ;) Taputtelija saa terkut huomenna, taputellaan sitten lisää!

   Poista
 4. Kiva seurata remppaa! :)
  Meillä pikkuneiti nukkuu parhaiten, kun imuri on päällä tai remontoidaan sirkkelit soiden! ;D

  Mukavaa viikkoa ja taputuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teidän pikkuneitiä! Meillä myös poika sujuvasti nukkui ruohonleikkurin ja sirkkelin sulosoinnuissa tänään, toivottavasti jatkossakin näin ;) Taputellaan ehdottomasti ja kiitos samoin!

   Poista
 5. Itselle on aina parasta taputtaa!! Voi että kun on söpö talo, juuri tuollainen joka itsellenikin kelpaisi. Vanha kunnon talo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se taitaa olla! Tämä on kyllä todella sellainen vanha kunnon talo, pian entistä ehompi ;)

   Poista
 6. Meillä olis sama edessä.. Katolta on maalit (pinnoitteet?) pudonneet lumien mukana ja se on ihan törkeän näköinen. Seinistä lahoaa laudat.. Mutta se varmaan jää ensi kesän projektiksi.. Itsellehän se on paras taputtaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Meillä taas oli katto jo ruosteessa ja yksi pieni reikä löytyi. Seinissä ei meilläkään ole tuuletusrakoja, niin laudat lahoaa ja maali halkeilee. Nyt laitetaan koolaukset, jotta ilma kiertäisi rakenteessa. Ensi kesänä siis saadaan seurata teidän remppaa?? ;)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.