23. heinäkuuta 2012

Uutta ilmettä kohti

Talon julkisivu ja katto ovat tiensä päässä ja tällä viikolla aloitellaan purkutöitä. Syssymmällä jo uutta pintaa ja lämmöneristystä, en malttaisi millään odottaa!


Hetkeksi täällä siis muututaan takaisin remppablogiksi ;) Nyt vaan harras toive on mulla, että nämä sateet ja kauheat tuulet katoaisivat meidän nurkilta hus pois!

Jännityksellä myös odotan vauva-arkea remontin keskellä - voidaanko olla enää pihalla leikkimässä tai päikkäreillä ja miten kova meteli kotona sisällä on päivisin.. Olen jo ystäville ilmoittanut, että tullaan pojan kanssa erittäin mieluusti päiväkahvittelemaan ;)


4 kommenttia:

 1. Tsemppiä remppaan! :)

  Mun täytyy sanoa, et me kun remppailtiin vauva-aikana (ja varmaan sit taas nytkin..) niin mulla oli välillä herno aika kireenä kun poika oli niiin ääniherkkä. Mut aika nopeesti se sit meni ja tosiaan aina välillä voi lähteä evakkoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Sitä varmasti tarvitaan, vaikka ei itse mitään tehdäkään. Tuota ääniherkkyyttä minäkin pelkään eniten ja tietenkin niitä päikkäreitä. Mutta evakkoon vaan :) Mitäs remppaa teille on tulossa? Mä olen ihan pihalla kaikesta täällä, kun pidin miehen loman ajan lomaa täältä!

   Poista
  2. No siis yläkerran aula/portaikko pitäis rempata kun se on periaatteessa kylmää tilaa. Tai siis siinä ei ole lämmitystä itsessään. Ja on aika karseen näkönenkin. ;) Mut luulen että vauva ehtii syntyä ennenkun päästään remppaamaan... *huokaus* ;)

   Poista
  3. Meillä ihan sama juttu, mut nyt tulee eristykset. No, ehtiihän sen myöhemminkin :)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.