7. heinäkuuta 2012

Kesälomalla

Mies jäi kesälomalle kaksi viikkoa sitten ja ollaan nautittu toistemme ja lapsen seurasta. Ei olla paljon tietokonetta avattu, facebookikin on saanut elää omaa elämäänsä.

Olimme mieheni entisessä kotikaupungissa Turussa minilomalla, kaksi yötä Caribiassa teki hyvää! Poikakin nautti lämpimästä altaasta ja osasi vielä sukeltaa ;) Oli kyllä luksusta aloittaa päivä poreillen altaassa ja saunassa.


Turku on kaunis kaupunki, olipa ihanaa kerrankin ajan kanssa kierrellä katuja, löytää kauniita kujia ja istua terasseilla. Kauppoihin ja shoppailuun emme tuhlanneet aikaa, ennemmin istuimme puiston penkillä jätskiä syömässä ;)


Kävimme päiväseltään myös Naantalissa, johon ihastuin täysin. En ole aikaisemmin siellä käynyt, mutta toivottavasti vielä toistekin menemme. 
Ihanan erilainen ja kiireetön loma tällä kertaa. Ja jatkuu samanlaisena. Parhautta!

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!
  Me teimme muutama vuosi sitten kesälomamatkan Turkuun ja Naantaliin. Siellä on kaunista, ihania lomakohteita ovat!
  Oikein mukavaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanne, siellä tosiaan oli kaunista! Ihana kesälomakohde!

   Poista
 2. Kivoja ja lämpimiä lomapäiviä teille ! Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle samoin! Ja kiitos, kauniista paikoista saa kauniita kuvia :)

   Poista
 3. Muistuttaa aivan Porvoon katuja nämä Naanataliotokset. Aivan ihanan näköistä. Porvoon vanhaan kaupunkiin on päästävä vielä tänä kesänä.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muistuttavat, monta kertaa vertasin itsekin Porvooseen.. Sinne kun vielä ehtisi tänä kesänä, Helsingissä asuessa tuli vaan helpommin lähdettyä..

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.