26. heinäkuuta 2012

Päivä 2

Edistystä on tapahtunut jo reilussa päivässä. Vanha vuoraus on tiessään ja tuulensuojalevyjä paikallaan.


Saunan kuistiltakin on katto tiessään. Siellä oli aika monta ampiaispesää, onneksi olivat tyhjiä.


On meillä nyt näköinen piha seuraavan kuukauden ajan.. Mutta on niin huonot säät, ettei siellä tarvitse ollakaan, jos jotain positiivista tästä tahtoo löytää ;)

6 kommenttia:

 1. ...ja kohta se on parempi kuin uusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Mä niin sieluni silmin sen uuden pinnan ja katon jo näen ;)

   Poista
 2. Paljon mielenkiintoista viime postauksissasi. Vauvajuttuja ja remppakuvia:) Tulee varmasti tosi kiva rempan jælkeen. Minkäs ikäinen talo teillä on? Onko suvusta vai oletteko ulkopuolisilta ostaneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kerrankin täällä tapahtuu ;) Tämä on rakennettu muistaakseni vuonna 1954 ja ostin tämän ulkopuolisen kuolinpesältä kaksi vuotta sitten. Sisältä näyttää jo kivalta ja kohta ulkopuoleltakin, jei!

   Poista
 3. Remontit on siitä ikäviä,ettei saa pidettyä pihaa siistinä...nimittäin samanlainen kohtalo se on täälläkin ollut koko kesän,kun tuota keittiön erkkeriä on tehty ja seinää purettu...mie vain ajattelen,että jos ei kerkeä tänä syksynä siivota pihaa,niin kohta lumi sen peittää ja keväällä sitten entistä reippaampana jatketaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, mutta onneksi on vain väliaikaista ja remontoijat vievät roinan mukanaan. Tuo on hyvä asenne, lumi peittää aina alleen (näin mä aina lehdistä ajattelen ;)) Täytyykin käydä kurkkaamassa, josko sulla olisi kuvia teidän rempasta, erkkerit on ihania!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.