28. heinäkuuta 2012

4. päivän kuvia

Yli puolet talon ulkovuorauksesta on nyt purettu ja lisäeristetty. Ihan mukavaa vauhtia nuo miehet työtään tekevät! Me ollaan onneksi voitu olla pojan kanssa ulkona, tuo meidän terassi ei onneksi ole heti talon vieressä, niin siellä olemme leikkineet ja ihmetelleet raksamiehiä ja nostureita ;) Päiväunetkin ovat onnistuneet hyvin, turhaan sitä jännitin ennen remontin alkua.Mutta tuo piha.. Ei tässä kauheasti tee mieli oleilla. Mutta 3-4 viikkoa mä kyllä kestän, vaikka hammasta purren. Onhan sittenkin vielä elokuuta (toivottavasti) jäljellä!


Nyt takaisin tuon ensimmäisessä kuvassa näkyvän puupinon kimppuun, yksi motti puukuurissa ja kaksi vielä kannettavana.. Puuhakas lauantai-ilta meillä tiedossa siis!

Ihanaa aurinkoista ja helteistä viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Lapset on uskomattoman sopeutuvaisia erilaisiin tilanteisiin ja ääniin.
  Kun ei liikaa varjellla, niin ei ne äänimaailman muutokset ihan helposti häiritse päiväuniakaan :)

  Muistan kun eka prinsessa nukkui päikkäreitään ulkona täysin häiriintymättä vaikka lähellä olevaa kerrostaloa remontoitiin - ja välillä saattoi Hornetit huitasta yli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, meillä on oikein kiinnitetty siihen huomiota, ettei ole liian hiljaista uniaikaan. Pojalla ei ole huoneessaan ovea, mutta hyvin nukkuu, vaikka alakerrassa telkkari on päällä tai me täällä puuhastelemme ja juttelemme. :) Päiväunien aikaan ohi ajaa traktoreita ja rekkoja ja nurmikkoa ajaa aina joku naapuri, joten taustahälyyn on tottunut jo alusta pitäen. En tiedä, miten kävisi unien ihan hiljaisessa paikassa..

   Tuota liialllista varjelua olemme yrittäneet välttää, monissa muissakin asioissa. :)

   Poista
 2. Siitä se valmistuu. Ihana söpö talo teillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa seurata tätä muutosprosessia, siitä se todellakin valmistuu! Ja kiitos Miia, niin meistäkin :)

   Poista
 3. Kyllä se joutuin valmistuu ja talvella on sitten mukava lämpimässä muistella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se! :) Yllättävän vähän täällä vetää, mutta keittiössä on aina varpaat jäässä - tähän tulee korjaus, jee! Juuri juteltiin miehen kanssa halkosavotassa, että kuinkakohan tämä lisäeristys vaikuttaa puunkulutukseen - lämpö kun ei enää pääse niin helposti karkaamaan, kun eristystä lisätään joka puolelle, myös välikattoon.

   Poista
 4. Varmasti eristyksen tulee huomaamaan tulevan talven kulutuksessa. Odotan innolla lopputuloksen ulkonäköä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jo löytyi paikkoja talon takaa, joissa ei ollut eristystä ollenkaan - ei siis ihme, että on vähän vetänyt.. Lopputulosta odotellaan täälläkin kuumeisesti!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.