25. heinäkuuta 2012

Vanhempainvapaan loppu

Eilen herkuteltiin viimeisen vanhempainvapaapäivän kunniaksi paistilla ja kantarelleilla. Oli kyllä tosi namia, tällaista herkkua voisi syödä useamminkin!


Tänään alkoi siis hoitovapaa, aivan älyttömän nopeasti mennyt tämä vanhempainvapaa.. Onneksi meillä on sellainen tilanne, että voin jäädä kotiin vielä vuodeksi. Menot vaan minimiin ja säästöt käyttöön. Eiköhän tällä reseptillä pärjää jonkin aikaa!


Enkä mä kyllä töihin kaipaa ollenkaan, tuo pienen miehen kanssa on vaan ihana olla kotona puuhastelemassa kaikkea! Ja koko ajan tulee uusia juttuja, taputtamisen lisäksi se on tällä viikolla keksinyt, että tasoista saa tukea ylösnoustessa.. Ei se kuitenkaan vielä nouse kuin polvilleen. Vielä ;)


Mukavaa pikkulauantaina! 


Edit. Tänään se poika sitten nousi ensimmäistä kertaa seisomaan ;) 

6 kommenttia:

 1. Mukavia hoitovapaan päiviä! :)

  Herrrrkullisen näköistä evästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli herkullista! Ja kiitos, näistä kyllä nautitaan! :)

   Poista
 2. Ihanaa että voit jäädä kotiin, ei niinkään sen takia etteikö lasta mielestäni voisi viedä hoitoon, vaan sen takia että onhan se kivempaa "vapaalla" olla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä lapsen voi laittaa hoitoon ennen kolmea ikävuotta, onhan siellä alansa asiantuntijat töissä, mutta 13 vuoden työputken jälkeen on aikasti mukavaa tämä vähän rauhallisempi tahti! Sulla oli hyvä keskustelunaloitus silloin sun blogissa asiasta, mutta en tiedä, vastasiko siihen kukaan muu kuin minä ;D

   Poista
 3. Ohhoh, kohta teillä pitää enemmän kiirettä, kun hän jo juoksee ;D Kotona on niin parasta olla! Minäkin olen vain venyttänyt ja venyttänyt töihin menoa, ensinhän ajattelin lähteväni tekemään keikkaa jo alkuvuodesta, mutta vieläkään en ole yhtäkään vuoroa käynyt tekemässä. Sitten ajattelin josko nyt syksyllä, mutta nyt tuntuu että jos vasta sitten ensi vuoden alusta... Jos suinkin mahdollista niin ajattelin olla kotona siihen kun ipana täyttää sen kolme, mutta jonkin verran on varmaan pakko sitten jossain vaiheessa käydä tekemässä vuoroja, kun kodinhoidontuessa oleva hoitolisän osuus loppuu tämän vuoden loppuun. Mun alalla on niin hyvä kun töitä voi tehdä keikkaluontoisestikin ja niitä on niin paljon, että voi valita parhaat (ja rahakkaimmat) päältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano ;) Me ei saada hoitolisää eikä kuntatukea, joten tämän vuoden pystyn vain olemaan kotona, vaikka olisi varmasti mukava olla kauemmin. Mun päivätyötäkään ei ole sijaisuuksina kauheasti mahdollisuus tehdä lapsi kainalossa, olispa koulutukseltaan sairaanhoitaja tai joku muu, jossa vois tehdä öitä ja viikonloppuja! Mun alalla olisi kyllä sijaisuuksia, mutta tämä lapsenhoito muodostaa pienoisen ongelman.. Mutta vuoden kuluttua saa taas tehdä selkä vääränä töitä, nyt hengitellään ja ollaan vaan - tai siis niin paljon kuin tuon ikäisen kanssa voi vaan olla ;)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.