10. helmikuuta 2011

Jotain uutta, jotain vanhaa

Jo ennen kuin ostin talon, ihastelin ulkovarastossa olevaa kaappia. Huonokuntoista sellaista kylläkin. 

En vain tiennyt, mihin sen laittaisi ja mitä sille tekisi, joten se sai olla siellä.

Kaapin onnistuin pelastamaan roviolta, mutta nuo pienet laatikot ehtivät jo tuleen.. Harmi. Sisko keksi idean laittaa noihin koloihin rottinkisia laatikoita, ei ollenkaan hassumpi idea! Tai sitten teetän siihen pikkuruiset laatikot samanlaisilla vetimillä. Mitäs te muut olette mieltä?

Hiljalleen olen sitä sinne sun tänne tuumaillut, työhuoneeseen kankaille, eteiseen huiveille ja hanskoille, keittiöön pyyhkeille ja serveteille.

Yksi ilta mittailin keittiön muuria ja siinähän oli juuri tuon kaapin kiinnitysreiätkin. Tämä on siis tämän talon alkuperäinen keittiön kaappi. Ja siihen se tulee nytkin. Puuhellan viereen.
Nyt se on hiottavana (kauhea surina kuuluu pihalta) ja huomenna aamusta se lähtee maalattavaksi. Vaikka se ei ole vielä lähtenytkään tuunattavaksi, niin mä jo odotan sitä innokkaasti takaisin ja omalle paikalleen. Mä niin toivon, että se sopii tuohon muuten niin uuteen keittiöön - sillä ainahan jotain uutta ja vanhaa on oltava ;)
Leevikin innostui tutkailemaan 'uutta' kaappiamme, olipa se mielenkiintoinen ;)  

7 kommenttia:

 1. Hyvä, että Leevikin pääsi tutkailemaan kaappia. ;) Ne rottinkikoritkin voisivat olla aika hauskat siinä. Olet super reipas sisustaja siellä. En malta odottaa, että pääsen näkemään kokonaisuuden. :)

  VastaaPoista
 2. Seuraavalla kotiseutureissulla sit tulet kylään, yökylään ;)

  VastaaPoista
 3. Ompa söpö kaappi :) Rottinkiset korit sopis varmaan hyvin tuohon :)

  VastaaPoista
 4. Suloinen kaappi =)

  Mukavia hetkiä viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 5. Kiitti Miia ja Marielisa, se tulee vielä söpömpänä eli valkoisena takaisin! En millään malttais odottaa..

  Sitten myös otetaan kuvat valoisalla, harmittaa ihan nuo salamakuvat - eivät tee kaapille oikeutta :(

  VastaaPoista
 6. Nyt vaan odotellaan kaappia takaisin, miltä näyttää omalla paikallaan. Siitä tulee varmasti ihan wau. Leevi taisi olla sitä mieltä, että sinne voisi tehdä pesän :)

  VastaaPoista
 7. Toivotaan näin, Pakkasakka! Juu, Leevi oli kaapissa aika pitkään, sieltä oli aika jänskää kurkistella muiden touhuja ;)

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.