8. toukokuuta 2012

Hyvän mielen haaste


"Pane merkille, miltä sinusta tuntuu, kun
arvostelet tai moitit jotain tai jotakuta.
Ikävät tuntemukset kertovat selvästi, että vedät
puoleesi negatiivisuutta.
Universumi ohjaa sinua erehtymättä tunteidesi kautta,
joten kiinnitä niihin jatkuvaa huomiota.
Ei yksinkertaisesti kannata tuntea mitään  vähempää
kuin hyviä tunteita"
Löysin tämän ajatuksen jostain blogista muutama päivä sitten ja sai minut nyökkäilemään, että juuri näin! Ja se on myös sopiva alku hyvän mielen haasteelle, jonka sain Anulta. Kiitos Anu!

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Sain tämän jo toistamiseen ja on tämä niin ihanan positiivinen haaste, että tähän on kiva lähteä mukaan uudelleen!

1. Ikioma puutarhani. Nyt kun olen yhden kesän rauhassa katsellut ja ihmetellyt kaikkia penkkejä ja puskia, on kuva omannäköisestä ja omanlaisesta puutarhasta selkiytynyt. Sen eteen olemme jo hiljalleen tehneet täällä töitä.

2. Lapseni hymy. Meillä on ihanan aurinkoinen lapsi, joka itkee ja kiukkuaa harvoin. Silloin kuitenkin kun itkee, niin ollaan sitten kunnon desibeleissä.

3. Polkupyörällä ajo. Ainoa oikea tapa liikkua kesällä, tuntea tuuli kasvoilla ja se vapauden tunne.

4. Uudet ihanat lankakerät. Lankoja on ihana ostaa ja valita huolella tulevaa projektia varten. Lankakerien hypistelystä tulee vaan hyvä mieli.

5. Oman maan perunat. Olemme suunnitelleet kasvimaata yhdessä mieheni kanssa, yhdessä tekemisestä tulee ekstrahyvä mieli. :)

En jaa tälläkään kertaa tätä eteenpäin, mutta rohkaisen tarttumaan haasteeseen - mulle tuli taas tosi hyvä mieli heti, kun näitä hyvän mielen juttuja aloin miettimään. 

Hyvää mieltä päivääsi!
2 kommenttia:

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.