2. toukokuuta 2012

George

Meidän pikkuinen sairasti koko vapun. Vappuaaton ja vappupäivän välinen yö istuttiin sairaalassa, vatsatauti iski yllättäen ja kovaa. 


Oli siellä päivystyksesä kyllä aika sekalainen seurakunta hoidettavia..


Grillaamassa ehdimme kuitenkin vappuaattona käydä ystävillä (toivottavasti ei tartutettu..), vappupäivää vieteltiin kotona kolmisin. Hyvää ruokaa kuitenkin tehtiin yhdessä, piknik siirtyi vain olohuoneen matolle. :) Tehtiin yhtä lempparisalaateistamme, antipastosalaattia. Tästä ohjeesta saan kiittää ystävääni Katjaa, vuosia sitten hän tätä minulle tarjoili ja jäin koukkuun. Terkkuja Helsinkiin <3


Tähän tulee puoli pussillista pastaa, puoli purkkia pestoa, pieni purkillinen marinoituja latva-artisokkia, fetaa, oliiveja, kirsikkatomaatteja ja paahdettuja pinjansiemeniä. NAM! Kyytipojaksi simaa.

Meillä jatkuu sairastupa täällä, yöstä asti on kaikki pysynyt sisällä - josko tämä hiljalleen alkaisi helpottaa..


9 kommenttia:

 1. Meillä myöskin oksutautia, kaikki muut ovat sairastelleet paitsi minä. Viikonloppuna kyllä härsin kurjasta olosta joten josko se olisi mennyt sillä ohi. Mull aon tapana syödä maitohappobakteereita kun mahataudit rantautuvat ja ehkä osittain on auttanutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, sitä taitaa olla tosi paljon nyt liikkeellä.. Meillä vielä vasta poika sairastellut, katsotaan, mitä tuleman pitää. Kiitti vinkistä, täälläkin taidetaan alkaa popsia maitohappobakteeria. Paitsi että saattaa olla myöhäistä.. ;)

   Poista
 2. Toivottavasti olette jo paratuneet taudista.
  Kiitti salaatti ohjeesta :) Näyttää niin hyvältä että on ihan pakko kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIitos Allidaalia. Poika on jo parantunut, mutta äidin kuume huitelee melkein 40 asteessa..

   Poista
 3. Voihan mahatauti... Se on kyllä kaikista veemäisin, näistä "normitaudeista" siis. Onneksi se yleensä menee aika nopeasti ohi... Toivottavasti siellä ollaan jo terveitä!

  Oi mikä salaatti, just mun lemppareita sisältää joten tekisköhän äitienpäiväpiknikille vaikka tuota....Kiitos ohjeesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa hiljalleen hellittää, mutta olipahan tauti.

   Testaa ihmeessä, on kyllä tosi hyvää!

   Poista
 4. Kiitos salaattiohjeesta!
  Juuri parhaillaan maistelen sitä ja nam nam mitä herkkua, tätä tehdään muulloinkin =)

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.