28. toukokuuta 2012

Pakkelia pintaan


Pihalla on hommat jääneet aivan heitteille (lue: Voikukkapelto rehottaa..), sisällä taas etenee yli puolen vuoden tauon jälkeen. 

Vähän ennen pojan syntymää meillä suurennettiin keittiön ja eteisen välistä oviaukkoa. Se on ollut gyprocilla tähän asti ja onhan se silmää häirinnyt, mutta ei ole ollut energiaa sen paklailuun ja maalaamiseen. Nyt sitten olisi energiaa ja intoa, mutta se tasoite meni sitten het alkuun loppumaan. Kauppaan on lähdettävä samantien, kerran remppainto taas löytyi ;) Sain kyllä jo ihan mukavasti tasoiteltua, huomenna pääseekin hiomaan ja kenties maalaamaan?


Näitä kuvia on näköjään aika hyödyllistä räpsiä - heti käy silmään myös nuo maalaamattomat käsipuut.. Eli lisää maalattavaa Maalari-Maijalle ;) Ei olla muistettu myöskään tehdä sähkökaapille suojaa - kyllä me vielä joku päivä!

Huomenna kotia tulee kiinteistönvälittäjä arvioimaan, täytyy varmaan myös pistää paikkoja vähän siistimmäksi.. :)

6 kommenttia:

 1. Maalauspäivä täälläkin :) Tosin ei ihan tuossa mittakaavassa!

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs mitäs siellä maalaillaan? Yllättävän kauan tuohonkin sain tuhraantumaan aikaa, sillä ruuveja tuntui olevan sen sata ;)

   Poista
 2. Kummasti se kadonnut remppainto nostelee päätään näin kesän tullessa! Mä ainakin olisin ihan innosta pinkeenä maalaamassa vähän kaikkea, töissäkin surffailin puolet päivästä Tikkurilan sivua ja lopun päivää kirosin sitä, että oli pakko edes olla töissä. :D

  Remppaintoa teille, ja ihanaa viikkoa muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sä olet ollut ahkerana, siellähän on keittiö ihan uudessa uskossa :) Ihanalta kuulostaa toi sun työpäivä ;D Kiitos samoin sulle, remppatuulet puhaltamaan!

   Poista
 3. Miks kiinteistövälittäjä? Tsemppiä maalailuun, ei kuulu mun lempihommiin ;) Mutta lopputuloshan kyllä yleensä on vaivan arvoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myymässä tuolle armaalle aviomiehelleni puolikasta taloa ja pankin vaatimuksesta näin tehdään ;) Lopputulosta täälläkin odotellaan, tuo oviaukko on suunnilleen ensimmäinen asia, mitä sisääntullessa näkee - ei kiva!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.