17. toukokuuta 2012

Halkosavotassa

Mies ja hänen ystävänsä laittoivat eilen matalaksi neljä koivua meidän pihasta. Minä olisin tahtonut kaataa enemmänkin, mutta lupaa ei saatu kunnalta kuin näihin. Katsellaan kuulemma parin vuoden päästä uudelleen - ei saa maisema liikaa kerralla muuttua. Mutta sai noista neljästäkin ihan kivasti polttopuuta ensi talveksi. 


Tänään ollaankin oltu koko päivä pihalla, minä olen hakannut halkoja, mies levitellyt parkkipaikan hiekkakasaa ja poika toiminut työnjohtajana ;) Kyllä nämä työt näköjään aina välillä edistyykin täällä meillä.


Rankan aamu- ja iltapäivän kunniaksi päätettiin laittaa grilli tulille ja makkarat ja herkkusienet käristymään. Taisi olla jo viides kerta tälle keväälle, tuolla pallogrillillä tulee vaan niin hyvää! Kaasugrillikin meillä on, mutta ei olla vielä ehditty kasaamaan. Ehkä tänä kesänä ;)


Mukavaa viikonloppua, meillä jatkuu koko viikonlopun ajan halkosavotta! Mutta ihan ensin kestitään vieraita, sienipiirakka on jo uunissa!

6 kommenttia:

 1. Älä liikaa kaada koivuja, ne on sen sortin juoppoja, että piha pysyy kuivana!
  Huomasin sen itse omakohtaisesti Lillassa tämä keväänä, olin jo kaatamassa tuota isoa roskaaja, mutta nyt siitä on tullut mun paras kaveri :)
  Moni tontti lilluu vieläkin kosteikkona, täällä ei mitän hätää -ja lumetkin se imuroi ennätysvauhtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin! Nyt siis saa ensi keväänä jännätä, miten etupihan käy.. Meillä ne koivut vaan imee kaiken energian ja salavat kuolevat pystyyn. Ja minä kun rakastan niitä salavia - jospa ne nyt alkaisivat vihertää enemmän! Kyllä niitä koivujakin jäi kymmenkunta vielä pystyyn!

   Poista
 2. ihan parhaat eväät työpäivän kunniaksi! :)
  Me vaan kulutettiin tämä päivä shoppailuun ;D

  Viikonloppuja sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä herkkua, ei ehtinyt kuvaakaan ottamaan, kun oli työmiehillä niin kova nälkä ;) Shoppailitteko jotain ihanaa pienelle?

   Poista
 3. Itsekkin olen kuopsutellut pihaa ja iskenyt sormet multaan. Ihana olla ihan pihalla...pitkän pimeän talven jälkeen ! Kivaa Viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihanaa!! Miksiköhän tämä sun kommentti oli mennyt roskapostiin? Nyt vasta käväisin siellä kurkkamassa ja sulta oli siellä ihana kommentti!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.