15. toukokuuta 2012

Nurmikolle kyytiä

Eilinen aurinkoinen ilta vietettiin ulkosalla. Puuhasteltiin sitä sun tätä, tehtiin pohjaa parkkipaikalle ja kylvettiin nurmikkoa. Ehdin myös työntouhussa ihastella omenapuun lehtinuppuja ja kevätkukkasia.


Parkkipaikkaa olemme suunnitelleet jo tovin, autoja kun on pihassa kolme ja pihatiellä ne ovat kaikki kätevästi jonossa. Ylimmäisenä olevalla autolla kun haluaa lähteä, niin on peruutettava kaksi muuta alta pois. Huoh. Mutta nyt saatiin viimeinkin tilattua hiekat parkkipaikkaa varten ja tämä parkkiongelma on toivottavasti pian muisto vain. Tai ei meillä periaatteessa ongelmaa ollut ennen kuin tänä sateisena keväänä, kun autot jäivät jumiin tuohon "parkkipaikalle", upposivat ihan kunnolla. Hinausautokin kävi muutamaan kertaan. Ja ei varmaan tarvitse sanoa, että oli aika näköinen koko etupiha..Leviteltiin eilen tuo valkoinen kangas valmiiksi hiekkakuormaa varten (älkää vaan kysykö, mikä tuo kangas on..) ja tänään kuorma olikin tullut kyläreissun aikana. Huomenna pääsen levittämään hiekkaa pojan päikkäreiden aikaan, hyvä ylävartalotreeni siis tiedossa ;)

Parasta tässä on, että yläpiha jää nyt kokonaan oleskelulle - patiolla istuessa ei tarvitse ihailla Toyotan maalipintaa vaan voi katsella perennapenkkiä ja pian myös paviljonkia. Jeeee! 

2 kommenttia:

  1. Autoton piha on parasta! Maitokärryt vaan hankintaa sit niin siellä kun täälläkin! Meillä matka toki piteni kun auto jätetään alas, niin kärryt ois kätevät..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan samaa mieltä! Oleskelutilaa on enemmän, mutta ostokset saa sit tosiaan raahata kauempaa.. Kiitos maitokärryvinkistä ;)

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.