3. kesäkuuta 2012

Pihapuuhastelua

Muutaman päivän ajan ollaan oltu pihalla rakentelemassa terassia ja paviljonkia. Eilen illalla siitä päästiin nauttimaan, grillailtiin ja otettiin lasilliset kuohuvaa terassin kunniaksi.


Tästä tuli juuri sellainen kuin pitikin, vaikka hieman pienempi kuin ajattelimme. Paketin 3x3 metriä ei tarkoittanutkaan seiniä vaan katon kokoa. Mutta hyvin mahtuu katoksen alle kirpparilta löydetty pöytäryhmä sekä katoksen viereen suunnitteilla olevat aurinkotuoli ja kaasugrilli. Ensimmäiset vieraatkin on jo kestitty :)


Täällä istuskelen nytkin, ilta-aurinko paistaa eikä hyttysiäkään ole mielin määrin. Ah kesä! 

12 kommenttia:

 1. Ihanan houkutteleva terassi <3 Mutta onko teillä siis ollut noin hyvä ilma koko viikonlopun, että on voinut ulkona puuhastella...lucky you. Meillä on satanut lauantai-yöstä tähän iltaan. Nyt ei enää sada :) Noh, ainakaan ei tarvitse mennä kukkasia kastelemaan. Jos jotain positiivista yrittää tästä ilmasta keksiä ;) Perunatkin tuli istutettua vastoin sääntöjä märkään maahan. Toivottavasti eivät mätäne ennen kuin alkavat kasvamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? On täälläkin satanut, mutta ollaan hyökätty pihalle heti, kun on ollut vähänkin taukoa ;) Tänään on ollut ihana ilta, istuin pitkään terassilla ja nautin auringosta! Apua, ne perunat.. On unohdettu ne kokonaan - no me saadaan tänä vuonna myöhäinen sato ;)

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen terassi ja hyvä kirpparilöytö :) Meillä tuli eilen aamusta iltaan vettä, tänään on ollut sentään vähän parempi päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo pöytäryhmä oli kyllä löytö, uutena maksavat aivan kauheasti. Eilinen oli kyllä aika myrskyisä päivä, illasta jo pääsi nauttimaan ulkosalla tunnelmasta.

   Poista
 3. Missä kirpparilla sä oikein käyt, kun tuollaisia löytöjä olet tehnyt. ;) VAU!!

  Aivan mielettömän kaunis tuo terde, nyt toivotaan sitten paljon aurinkoisia päiviä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo löytyi meidän alueen facebook-kirpparilta ;) Ihan helmi! Nytkin ihanasti aurinko paistaa, taitaa päivä sujua tuolla ulkosalla ;) Toivottavasti sielläkin!

   Poista
 4. Upea terassi! Löysin blogiisi Imagen blogista :) Ihana koti ja komeat kisut teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva, että tulit piipahtamaan :) Kisut on kyllä komeita ja komealla asenteella varustettuja ;)

   Poista
 5. Ihanalle näyttää! Tuossa on kiva istuskella ja viettää aikaa!
  Mukavia kesähetkiä teille sinne!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tänäänkin istuttiin työkavereiden kanssa tuntikaupalla! Kiitos ja sinulle samoin - nyt taas lupailee kesää tuo kaunis sää.

   Poista
 6. FB:n kirppari on niin hyvä keksintö. :) Ja vautsi vau, mikä terassikokonaisuus. Kyllä kelpaa nautisella kuohuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaa ;) Mä olen löytänyt vaikka mitä facen kirppikseltä ja saanut myös omia tavaroita pyörimästä nurkista.

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.