19. kesäkuuta 2012

Harmaiden päivien iloja

Kevään aikana en ole montaakaan lehteä edes avannut, Annan lukenut joka perjantai nopeaan, ehtimättä välttämättä edes nauttia siitä. Kirjoista puhumattakaan.


Nyt on ollut aikaa, sateiset päivät ovat kuin luotuja lehtien lukemiseen ja himapieruiluun. Kasasin sisustuslehteni pinoon tv-tasolle, jotta muistaisin niiden olemassaolon ja olisivat helposti käsillä. Näkymä on ollut tämä sohvalla vaakatasossa, ihan jees ;) Voi että mä tykkään tuosta julisteesta ja raakalautaseinästä!


Meillähän oli sohva tuossa patterin edessä aikaisemmin ja nyt järjestyksen muututtua tuo kauhistus tuli taas esiin.. Remppaa tehdessä rahanreikiä oli niin paljon, etten raaskinut enää uusia pattereita ostaa, mutta nyt alkaa kyllä silmiin särkemään aika pahasti nuo iänikuiset kellertävät sähköpatterit.. Ei niitä kyllä käytetäkään kuin pahimmilla -30 pakkasilla, joten tuntuisi turhalta laittaa satasiakaan menemään..

Mies puhui jostain öljyä sisältävästä patterista, joka varaisi lämpöä. Onko kellään kokemusta tällaisesta sähkölämmitteisessä talossa? 

Kivaa harmaata päivää, ihanan vilakkaakin ;)

6 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma ekassa kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, varpaat vaan ei näy kuvassa ;)

   Poista
 2. Ymmärtääkseni meillä on pari sellaista hieman varaavaa versiota. Perinteinen sähköpatterihan ei edes paina mitään ja ne on hyvin rumia. Tuossa ensimmäisessä kuvassa näkyy vähän meidän patteria! http://www.rintsikka.fi/?p=2906 Se näyttää ihan samanlaiselta kuin vesikiertoinen patteri. On mielestäni ainakin paremman näköinen kuin talon muut sähköpatterit. Kyllähän noiden sähköä pitäisi vähän vähemmän viedä kun varaavat sitä suht isolle alalle, jos vertaa ei-varaavaan patteriin joka säteilee kaiken lämmön heti ulos.

  Hinnoista en tiedä mitään, pelkästään vaihtamisen ilosta tuskin kannattaa, varmasti meinaan on hintaa tuollaisellakin ihan sopivasti. Yksittäisen varmasti vielä vaihtaisikin ulkonäkösyistä, koko taloa en lähtisi vaihtamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ruma on! Tuo teidän näyttää kivalta, juuri sellaiselta vesikiertopatterilta.

   Mä kans muistelisin, että hintaa on ihan mukavasti, joten ei todellakaan vaihtamisen ilosta käydä vaihtamaan ;) Vaikka sisäinen sisustaja niin haluaisi tehdäkin.. Meillä olisi tässä keittiössä ja olohuoneessa kaksi kovin näkysällä, joten niiden vaihtamisesta haaveilen. Josko niitä olisi kesällä alessa, samaan tapaan kuin talvivaatteet keväällä ;D;D

   Poista
 3. Harmautta täälläkin ! Sataa Sataa Ropisee....
  Raakalauta seinä on ihanan rouhee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illaksi saatiin ihana auringonpaiste, mutta silti sisällä olen viihtynyt - lehtipinoa on käyty läpi!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.