5. kesäkuuta 2012

Terassilla

Mä en malttais olla sisällä ollenkaan, tuo uusi terassi ja paviljonki vetävät kovasti puoleensa. Onneksi säät ovat melkein suosineet - ei ole tullut kaatamalla vettä eikä ole ollut miinusasteita :) Tuulikin on melkein pitänyt hyttyset loitolla.


Sisällä siis villakoirat laukkaa ja vallitsee jonkinasteinen kaaos. Mutta ei se haittaa, kun on pihalla. Ja vaasissa kauniita syreenejä. Nämä ovat ainoita, joita raaskin pihalta kerätä - näitä on nimittäin monta suurta puskaa!


Odottelen jo aika kuumeisesti sitä pihasuunnitelmaa, on tainnut unohtua meidän puutarhurilta.. Tuo etupiha on yksinkertaisesti vaan niin kauhea, täysin heinittynyt, epäsiisti ja kivikkoinen, että ihan häiritsee. Mutta toivossa on hyvä elää, kyllä me se pian saadaan (laitoin miehen soittamaan perään..;))

Tällä viikolla meillä on vieraita joka päivälle, tänäänkin saapuu kaksi satsia. Ihanaa, kun ihmiset alkaa hiljalleen olla lomalla ja äippälomalainenkin saa päiväkahviseuraa ;)

4 kommenttia:

 1. Moikka! Olipa kiva huomata, että olit liittynyt lukijaksi mun blogiin! Itse olen keikkunut täällä sinun sivuillasi varmaan vuoden päivät ja harvakseltaan jonkun kommentinkin olen tainnut heittää :)

  En yhtään ihmettele ulkona viihtymistäsi! Teillä on siellä niin upean näköistä!

  Terkuin, AnnaW aamuomenatarhassa-blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin sun huvikumputunnelmaan, oli jäätävä seuraamaan. Jostain sun kommentista sun blogiin löysinkin, kommentointi siis kannattaa ;)

   Poista
 2. Ohoh, joko teillä syreenit kukkii! Täällä ei vielä meininkiäkään siihen suuntaan, toivottavasti pian! Juuri haaveilinkin, että keräisi omenapuunkukkia maljakkoon, mutta meillä on tuo kissavauva vielä niin pölvästi, että ei maljakot pysy pystyssä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ne on kukkineet jo reilun viikon. Valkoinen ei vielä ole kunnon kukassa, mutta tämä liila on. Meillä on omenapuun kukat jo sade osittain vienyt mukanaan.. Voi ei ne kissavauvat ymmärrä ollenkaan maljakoitten päälle, ehkä vielä pitkäänkään aikaan..:)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.