6. kesäkuuta 2012

Piilossa katseilta

Meillä on etupihalla ihana syreeniaita, jonka varjossa minulla on pieni piilopaikka. Tämä on täysin katseilta piilossa, kadulta ei tähän näe. Iltapäivällä tässä saa nauttia varjosta ja aamulla aamuauringosta. Ja koko päivän saa nauttia tietenkin ihanasta syreenin tuoksusta! On pojallekin ihanan varjoisa päiväunipaikka, pensas vielä lisäksi vaimentaa liikenteen melua mukavasti.


Uusi tuttavuus sääkukka. Aivan ihanat värit.


Terassilta katsottuna.


Harkitsin keväämmällä maalaavani nuo kalusteet, mutta ovat aika kivasti säiden patinoimat, etten taidakaan käydä maalaushommiin. Viisi kesää ja talvea ulkona ovat jättäneet oman jälkensä, joka saa näkyä.

Tästä päivästä näyttää tulevan aurinkoinen ja toivottavasti lämmin - me saamme vieraita ja taidamme istua terassilla tovin jos toisenkin! Illalla pääsen muutaman viikon tauon jälkeen hathajoogaan, kroppani on jo kaivannut sitä.

Aurinkoista päivää sinulle!


8 kommenttia:

 1. Oi miten ihana paikka on ja miten kaunis syreeniaita! Meillä kasvaa pihassa yksi pieni syreeni ja nyt istutettiin pari lisää. Menee kauan ennenkuin ovat noin ihanan suuria kuin sinun syreenisi. Syreenit on niin ihania!
  Minustakin pöytäryhmä on kaunis tuollaisena.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä suuria syreenejä on kolme pihalla, ovat olleet varmaan vuosikymmeniä. Vanhoissa taloissa on tämä hyvä puoli, että pihalla on jo kaikkea kaunista, eikä tarvitse lähteä nollapisteestä. Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Ihana piilopaikka <3 täytyykin tänään keräillä syreenejä terassille, josko ne pian aukeisi meilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Keräile ihmeessä, jos ne hiljalleen alkaisivat lämpimässä aueta!

   Poista
 3. Ihana oma paikka muiden katseilta suojassa. Mahtava tuo syreeniaita, niin ihanan värinen. Niinkuin myö tuo sääkukka! Voin vain kuvitella sen ihanan tuoksun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kyllä ihana lueskella, tuolit voisi kyllä olla vähän mukavammat! ;)

   Poista
 4. Meidän pihassa on niin pieni syreeni, että sitä just just voi sanoa syreeniksi. Nyt se tekee ekan kerran kukkia, peräti 3kpl. ;)

  Mulla taitaa olla samanmoiset kalusteet. Meinasin maalata minäkin, mutta tosiaan ovat olleet ulkona lähes koko 5 vuotisen elämänsä, joten ovat ihanan haalistuneet ja "rupuset". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syreeni ku syreeni ;) Kyllä sekin kasvaa ajan myötä, en vaan tiedä yhtään, kuinka kauan nää kasvavat mittoihinsa.. Mä en ole tosta maalamisesta ihan varma, et pitäiskö vai ei.. Katsotaan, kumpi sutasee eka malit pintaan ;)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.