12. kesäkuuta 2012

Mustaa

Käväisin halpamarketissa ostamassa jotain ihan muuta ja eteeni osuivat nämä kaksi kaunista lyhtyä. Hintaa oli 5 euroa kappale - aikamoinen löytö mielestäni!


Olen kaipaillut paviljongin pöydän päälle roikkumaan mustia lyhtyjä ja nyt ne löysin, ja vielä halvalla. Mies sai tehtäväkseen virittää ne jotenkin pöydän yläpuolelle. 


Nyt meillä alkaa kasvimaatalkoot, anoppi tulee onneksi avuksi! Nauroivat Agrimarketissakin mun ajoitukselle, mutta kyllähän ne vielä ehtii - meillä syödään varhaisperunaa sitten vähän myöhemmin ;) Myyjä laittoi varmuuden vuoksi myöhäisen sadon perunaa pussiin..

Niin ja se pihasuunnitelmakin tuli, nyt arvon kahden vaihtoehdon välillä. Ehkä kysäisen teiltä vähän neuvoja sen suhteen. Mut nyt pihalle itikoitten syötäväksi :(


4 kommenttia:

 1. Hienot on. Ja on se vaan hienoa kun joku voi sanoa että hänen pihalla on paviljonki. Minulle kanssa yksi kiitos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja että on oma piha! Ja että pihalla on tuo paviljonki! Haaveet on tehty toteutettaviksi, ainakin osa ;) Ehkäpä sullakin on joku päivä ;)

   Poista
 2. Mä niin luulin, että ne kaikki itikat on täällä!
  Tulin tuolta omasta pailjongista omalta pihalta tänne omaan (no, osin) mökkiin... : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jäi myös kasvimaan laitto vähän kesken, kun niitä perkeleitä alkoi olla ilma harmaanaan.. On niitä tännekin ihan mukavasti eksynyt :(

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.