12. huhtikuuta 2012

Gordonin tapaan




Ostin vähän aikaa sitten kokkikirjan "Pikaruokaa Gordon Ramsayn tapaan". Olen selaillut sitä muutamaan otteeseen, mutta mikään ohje ei oikein ole napannut. Ehdin jo miettiä, että taisi tulla turha ostos. 

Tänään ennen kauppareissua hain ideaa päivällistä ajatellen ja löysin tämän:

Mausteinen makkara-pastasalaatti


Oli kyllä hyvää, hävisi koko satsi kerralla. Salaattiin tuli chorizo-makkaraa, fusillipastaa, latva-artisokan sydämiä (ohjeessa oli oliiveja, mutta mies ei niistä pidä ollenkaan), aurinkokuivattuja tomaatteja, ripaus suolaa sekä runsaasti tuoretta basilikaa ja ruohosipulia. 



Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos makkara vaan maistuu ;)

4 kommenttia:

  1. Oh, toi chorizo makkara on tosi hyvää!
    Taidampa kokeilla siis tätä!:)

    VastaaPoista
  2. Tää on hyvää, töissä tein asiakkaillemme saarioisten chorizo grillimakkarasta salaatin ja tykkäsivät tosi paljon ja minä samoin =) Tääkin resepti näyttää tosi herkulliselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota chorizoa on varmaan laitettava kesällä grilliin, nam..

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.