23. tammikuuta 2013

Vuonna 2012

Olen mielenkiinnolla lueskellut tosi monesta blogista yhteenvetoja viime vuodesta ja tahdoin itselleni muistoksi myös sellaisen tehdä. Viime vuosi oli meille erityinen, meitä olikin yhtäkkiä kolme. Meidän ihana pieni perhe.

Tammi- ja helmikuussa blogi eleli hiljaiseloa, kotona ihasteltiin pientä uutta perheenjäsentä ja harjoiteltiin vauva-arkea.

Maaliskuussa menimme naimisiin ja olimme häämatkalla me kaikki kolme Ylläksellä. Paljon myös sisustelin ja tein käsitöitä, energiaa alkoi taas olla.Huhtikuussa nautittiin auringosta, ulkoiltiin paljon, nautittiin kotonaolosta ja tehtiin pihasuunnitelmia. Sain myös erityispedagogiikan perusopinnot suoritettua yllätykseksi itsellenikin. Kävimme myös kovasti kannustamassa Pelicansia playoffseissa.Toukokuu alkoi sairastellen, vappuna iski norovirus pienimpään ja muutaman päivän sisällä oltiin kaikki kipeinä. Laitoin etupihalle pienen terassin, pihalta kaadettiin monta koivua, tehtiin parkkipaikka ja saatiin tauluhyllyt seinälle.

                Kesäkuussa mies kaverinsa kanssa rakensi meille terassin ja minä sisustelin sitä kovalla innolla. Terassilla grillailtiin kovasti ja juhannuksena se oli tupaten täynnä ystäviä! Hyttyset tekivät invaasion sisätiloihin, pihalla laitettiin kukkapenkkejä kuntoon ja nautittiin terassilla olosta.


Heinäkuussa lomailtiin Turussa, Naantalissa ja Tukholmassa, grillailtiin ja vietettiin aikaa terassilla ja pihalla. Heinäkuun lopussa alkoi julkisivuremontti, joka oli viime vuoden suurin remonttimme. Elokuussa julkisivu- ja kattoremontti pääsivät vauhtiin, viinimarjoista keiteltiin mehua uudella mehustimella, käytiin marjassa, keittiöön saatiin yhtenäisempi ilme ja sain lahjaksi kauan ihailemani Artekin Kanton!
Syyskuussa talomme julkisivu- ja kattoremontti oli vihdoin valmis, puuhella huollettiin kuntoon, aloitin erityispedagogiikan aineopinnot ja keitettiin mehua.
Lokakuussa mökkeiltiin, retkeiltiin, sienestettiin, opiskeltiin ja siirrettiin Ektorp alakertaan. Tilasin myös ensimmäiset washiteipit ja hullaannuin!Marraskuussa juhlittiin poikamme yksivuotissynttäreitä isolla joukolla, poikamme sairasti RS-viruksen ja oli sairaalahoidossa neljä päivää, retkeilimme, minä tein paljon käsitöitä ja opiskelin myös innokkaasti.
Joulukuussa sain tehtyä paljon käsitöitä valmiiksi, aloiteltua saunan pukuhuoneen maalaamista, pojalle tuli aivan urakalla hampaita (kiukkuakiukkua), tein ensimmäistä kertaa joulukortit itse, poika alkoi kävelemään ja blogissa vietettiin jonkinasteista hiljaiseloa opiskelukiireiden vuoksi.
Olipa kiva ihan oman itsenikin vuoksi kurkata viime vuoteen, millaiselta se täällä blogissa näytti ja muistella myös niitä meille tärkeitä juttuja, joista tänne ei kirjoitettu. Jatkossakin tämä tulee pysymään hyvän mielen blogina, pintaraapaisuna meidän elämästämme, eräänlaisena kuvallisena päiväkirjana minulle niistä elämän kivoista asioista. 

Nyt kaaoksen keskelle rakentelemaan legoja - hymyä päivääsi! ;)

12 kommenttia:

 1. Ihana vuosi, täynnä upeita tapahtumia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihan yllätyin, kuinka paljon oikeastaan onkaan tapahtunut! ;)

   Poista
 2. Mukavia muisteloita ja ihania kuvia!

  Hitsi, mä ostin kans noita teippejä. Toi musta jossa valkoiset pilkut olin mun ehdoton lemppari, ja mä KADOTIN sen!! Pahoin pelkään, että olen heittänyt sen epähuomiossa jonkun silppusatsin mukana roskikseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli kiva tehdä ja sain mä tähän kyllä pari viikkoa menemäänkin.. Yllättävän kivaa oli selailla vanhoja postauksia ;)

   Voi ei, tuliskohan se rulla jostain vastaan.. Tuo pilkullinen on munkin lemppari!

   Poista
 3. Ihastuttava katsaus vuoteen 2012.
  Pikku atudeista huolimatta teidän vuosi näyttää koostuneen arkisesta aherruksesta ja ihanista irtiotoista (ihania retkikuvia).
  Silmiin osui teidän kesäpaviljonki. Me haaveillaan ens' kesäksi jotain vastaavaa...muistatko mistä teidän on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pisti omaankin silmään, että ihanan arkista on ollut tämä meidän touhuilu viime vuonna ;)

   Kesäpaviljonki ostettiin Jyskistä, tämä on se heidän pienempi mallinsa. Hinta ei ollut kova ja hyvin kesti tuulet ja tuiskut!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Paljon isoja juttuja tapahtui ja lukemattomia pikkusia juttuja! Kaikki omalla tavallaan tärkeitä!

   Poista
 5. Ihana vuosi teillä takana <3 Mä en sitten koskaan kyllästy katselemään näitä sun sisustuskuvia; teillä on täydellinen sisustus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria ihanasta kohteliaisuudesta! Nyt on rouvalla suu hymyssä ja mieli korkealla ;)

   Poista
 6. Lämpimät kiitokset, kun sain kurkata teidän viime vuoteen. Jännää, mitä kaikkea ihanaa tämä vuosi tuo tullessaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että kaikkea kivaa tuo tämäkin vuosi mukanaan - viime vuonna kyllä oli aika suuria tapahtumia meidän perheessä ;)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.