10. tammikuuta 2013

Ekat itse huovutetut

Vihdoin sain nämä miehen tossut valmiiksi ja monen konepesun jälkeen jopa huovutettuakin.. 


Kaksi kertaa 40 asteen pesu ja kerran 60 asteen pesu vasta huovutti ne sopivan kokoisiksi - alkoi kyllä toisen pesukerran jälkeen usko mennä tähän projektiin..


Sain aikaa kulumaan tähän projektiin yli vuoden ja mies alkoi jo tosissaan epäilemään, saako koskaan tossuja jalkaansa.. Siitä sisuuntuneena neuloin toisen tossun muutamassa illassa. :)


Nyt kun olen näitä käsitöitä yksikseni tehnyt, niin aloin haaveilemaan pienehköstä käsityöpiiristä ystävien kanssa, tapaamisista vuorotellen jokaisen luona, juttelusta, napostelusta, uusista ideoista ja neuvoista. Meillä oli Helsingissä, tai oikeammin Espoossa, työkavereiden kanssa käsityöpiiri. Kaikilla oli jokin käsityö mukanaan, jotain naposteltavaa ja viiniä. Ehdimme tavata vain muutaman kerran ennen tänne muuttoani, mutta hauskaa oli ja kaikki saivat uusia ideoita käsitöiden tekoon. 

Eihän tämä vaatisi kuin kyselemistä, tekstiviestin tai sähköpostin. Ehkä vielä joku päivä saan aikaiseksi ;)

Tällaisia haaveita ja aatoksia täällä tänään.


6 kommenttia:

 1. Hienoa jälkeä sait aikaan!
  Meillä on täällä ahvenanmaalla muutaman suomenkielisen ystävättäreni kanssa ollut "ompeluseura" kauan. Alussa se olikin ompeluseura, mutta nyt kokoonnumme pääasiassa hyvän ruuan ja juoman parissa vaihtamaan kuulumisia muutaman kerran vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän "ompeluseura" kuulostaa tosi ihanalta! Tärkeintähän tuossa olisi juuri se yhdessä oleminen ja kuulumisten vaihtaminen, siinä sivussa voisi tehdä jotain käsityötä tai olla tekemättä!

   Poista
 2. Hienot!

  Meidän blogissa on sulle haaste.
  http://kotilato.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Är! Ja kiitos myös haasteesta, käyn heti kurkkaamassa ;)

   Poista
 3. Hei,

  Ihanat nuo huovutetut sukat. Olisiko sinulla ohjetta antaa tai vinkata ainakin mistä löytyisi. Itse googlasin ja ei kyllä löytänyt tossuja vain.

  T. Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heitin tietenkin ohjeen puuhellaan, koska ajattelin sen tarvittaessa löytyvän Novitan sivuilta.. Ei ollut enää siellä :( Minulla ei siis ole antaa ohjetta, mutta käypä kurkkaamassa Drops Designin sivut - siellä on todella paljon sukkaohjeita, ehkä huovutetuillekin löytyisi.

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.