28. tammikuuta 2013

Sisään Teemaa, ulos Ikean Dineraa

Viime aikoina Ikean Dinera-astiasto on saanut seistä rauhassa astiakaapissa, sillä olemme siirtyneet käyttämään Teemaa myös arkikäytössä. 


Käytimme juuri hyväksemme Sokoksen loistavaa alea valkoisesta Teemasta ja ostimme kuusi syvää lautasta ja leipälautasta. Meillä on nyt sopivan kokoinen astiasto valkoista, mustaa ja vihreää Teemaa. Kartion suurempia kirkkaanvärisiä laseja ja Teeman valkoinen tai musta teekannu ovat vielä ostoslistalla, sitten alkaa koko astiasto olla kasassa.


Olen tuskaillut jo tovin onnettomia säilytystiloja ja nyt päätin kylmästi laittaa Ikean Dinera-astiaston eteenpäin. Pidän siitä kyllä vieläkin, mutta Teemasta pidän enemmän ;) Ei sattuis kellään olemaan tarvetta tällaiselle astiastolle 20 euron hintaan?? ;) Nouto Lahden lähistöltä. Astiasto on ollut käytössä 5 vuotta ja se sisältää 6 ruokalautasta, 6 leipälautasta, 6 syvää lautasta, 3 suorakaiteen muotoista tarjoilulautasta ja 5 mukia (yksi saatiin viikonloppuna rikki). 

Onko kellään kokemusta Torista tai muusta nettikirpparista, missäköhän tällaisen astiaston saisi myytyä? Huutonettiä en jaksa ja Facebookissa en ole, joten nämä kaksi myyntikanavaa ovat poissuljettuja vaihtoehtoja. 


Tätä harmaata väriä ei muuten enää valmisteta, Ikean nykyinen versio on harmaansininen ja paljon vaaleampi kuin tämä vanhempi versio. 

Ihanaa, ulkona sataa lunta - nää kaksi lähtee nyt ulos ihmettelemään lumihiutaleita ja pulkkailemaan!

14 kommenttia:

 1. Mä käytän aika paljon toria ja siellä tuntuu kyllä tavara vaihtavan omistajaa aika tiuhaan tahtiin, suosittelen kokeilemaan sitä. Teema-sarja on niin hyvä astiasto, niin ajaton ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin, meilläkin kerätään valkoista teemaa ja kun kaikki osat on hankittu, saa heittääkin kaikki muut eripari astiat pois. Mukavia pulkkailuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Janica, täytyy siis koittaa Toria. :)

   Teema on kaunista, mä olen käyttänyt sitä jo melkein 20 vuotta ja aina vaan miellyttää silmää!

   Poista
 2. Hih, me ollaan luopumassa myös tästä astiastosta,pitäs vaan laittaa jonnekin myyntiin..tai sitten kylmän viileesti kannan jonnekin hyväntekeväisyyteen! Meillä myös tämä vanhempi malli.
  Itse olen myynyt aika paljon fb:ssa, mutta jos siellä ei ole niin toki hieman hankalaa ;)
  Tori on minusta hyvä, kun siellä saa heti oman lähiseutunsa myytävät näkyviin niin ei tarvitse kaikkea selata (kuten esim. huutiksessa).

  =) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä on sama? :) On edelleen musta nätti astiasto, mutta tilaa ei ole liiemmälti ylimääräiselle.. Mäkin myin aikaisemmin paljon facessa, mutta muutama kuukausi sitten suljin tilini ja nyt on löydettävä uusia myyntipaikkoja! Toria taidan kokeilla, kiitos vinkistä Ruusa!

   Mä mietin myöskin tuota hyväntekeväisyyttä, olisi kyllä kaikkein helpoin tapa päästä eroon..

   Poista
 3. Myy tori.fi, siellä olen itsekin saanut myytyä hyvin tavaraa eteenpäin. Todella helppokäyttöinen! Suosittelen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra suositteluista, tori.fi taitaa tosiaan olla hyvä paikka myydä! Ja plussaa helppokäyttöisyydestä!

   Poista
 4. Voi kun asuttaisiin lähempänä, mä ostaisin tämän sulta pois. Tämä kävisi meidän valkoisten astioiden kanssa. :p Tori.fi:ssä saat kyllä myytyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, tää käy kyllä kivasti valkoisen kanssa, olen minäkin yhdistellyt valkoisiin astioihin. Toivottavasti menee kaupaksi siellä ;)

   Poista
 5. Voi mä olisin ehdottomasti ottanut, jos asuttais lähempänä! Meillä on sitä siniharmaata dineraa :) Kyllä tori.fissä varmasti saa myytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, mieluusti olisin sulle myynyt! :) Tori.fin nimeen taitaa aika moni vannoa, niiden facen kirppareiden jälkeen!

   Poista
 6. Harmi,että luovut tuosta sarjasta...sillä heti tuli mieleen,että tuo sopisi hyvin valkoisen teemani kanssa ...kokeilepa sekoitusta teemaan,ehkäpä tykästyt siihen...tosilla olen minäkin myynyt ja ostanut ja toimii hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tuotakin vaihtoehtoa, mutta tilanahtaus sai mut luopumaan tuosta sarjasta. Ja ehkä jonkinasteinen kyllästyminenkin tuohon Dineraan - on ollut aika kovalla käytöllä viimeiset viisi vuotta. Ehkä mä vielä kokeilen niitä yhdessä, kiitos Bertta vinkistä! :)

   Poista
 7. Hei,oletko jo laittanut astiastoa eteenpain? Mä olisin kiinnostunut! Yt. Elisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ELisa! Eilen sain yhteydenoton astiastosta ja jatkamme kaupan hieromista. Jos ei mene, saat ehdottomasti astiaston. Kupit ovat vaan kadonneet ja niitä onkin vain kolme jäljellä - hintakin on mietittävä uudelleen. :) Laita s-postiini yhteystietosi, niin ollaan yhteyksissä sitä kautta, mikäli vielä olet kiinnostunut!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.