17. tammikuuta 2013

Pulkkamäessä

Auringosta hullaantuneena vietettiin aamupäivä pulkkaillen pihalla. Onneksi nuo oman pihan mäet ovat vielä tuon pienen pojan mielestä tosi jänniä ja tunti vierähti mukavasti mäkeä laskien, ympäri taloa pulkkaillessa ja tepastellessa pihaa ympäri.


Pieni mies on tosiaan ottanut jalat alleen ja vauhtikin kasvaa päivä päivältä. Jouluaattona hän otti ensimmäiset askeleet mummojen, ukin ja vanhempien ihailevien silmien edessä ja siitä eteenpäin on kävely alkanut syrjäyttää konttaamista.


Matalalla tuo aurinko vielä on, mutta ihanaa, että edes on!

Kotona ei tapahdu mitään remontin eikä sisustuksen suhteen, lattian maalin kovettumista odotellaan edelleen ja olohuone on hyrskyn myrskyn. Viikonloppuna tuo sohva onneksi pääsee omalle paikalleen työhuoneeseen tai oikeammin pojan leikkihuoneeseen. Päätimme siirtää olkkaria koristavat lelut ja niiden säilytyksen tuohon pikkuhuoneeseen, vaikka tuskin ne siellä pysyvät. :)

Nautitaan auringosta vielä hetki, sitten koulutehtävien kimppuun ja illalla ystävän kanssa sauvailemaan!

Aurinkoa päivääsi!


4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa tosi kivalta päivältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kivan rento päivä, tää on ihan parasta tässä kotiäitiydessä. Nautitaan tästä täysin rinnoin, kun vielä voidaan ;)

   Poista
 2. Että on alkanut vauhti ja vaaralliset tilanteet.
  Jostakin niin tuttua. tv.Anna-L..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä alkaa vauhtia piisata ;) Päivä päivältä vähenee kontatut metrit tai oikeastaan niitä oikein enää ole. Kissat ei vielä ole oppineet väistämään tuota nopeammin etenevää kaveria ;)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.