12. helmikuuta 2013

Me kaksi ja Helsinki

Me vietettiin kahdelleen reilu vuorokausi mun lempikaupungissa Helsingissä. Hotellihuone otettiin ytimestä tavoitteena päästä joka paikkaan kävellen - tunnelmallisesti räntäsateessa tällä kertaa.


Tällä kertaa käveltiin vaan keskustan katuja, käsi kädessä, jutellen ihan rauhassa, nautittiin ravintolaillallisesta kahdelleen, pitkistä yöunista ja raukeasta aamusta. Päätettiin tehdä sama uusiksi keväämmällä. Niin hyvää tämä teki. 


Mulla tulee välillä tosi iso ikävä Helsingin katuja. Sörkkaa ja Kalliota erityisesti, Haagaakin vähän. Silloin sinne on päästävä, onneksi sijaitsee tunnin matkan päässä!

Kamera jäi tietenkin kotiin, joten oli käytettävä vanhoja, vuosia vanhoja kuvia. Nämä paikat olivat Helsingissä asuessani ehdottomia lempipaikkojani, näissä tuli käytyä usein - jo pelkkä kuvien katselu saa hymyn korviin!

Muistakaa te muutkin lähteä välillä arkea karkuun, se kannattaa! ;)


6 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanalta minilomalta teidän reissu kuulostaa. <3
  Tuollaista tarvitseekin tehdä aina välillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa! Taas muistettiin, kuinka tärkeää tuo parisuhdeaikakin on. Onneksi meidän pojalla on niin ihanat mummot, että saamme melkein aina halutessamme lastenhoitoapua!

   Poista
 2. Mä just tänään mietin, että olispas kiva lähteä joskus miehen kanssa kaksin jonnekin. Me ollaan niin vähän kaksisteen... Mutta tosi vaikea järjestää, kun kotona on neljä lasta, seitsemän eläintä ja puulämmitys... En jotenkin oikein arvaa jättää lapsia vielä keskenään, vaikka ovatkin jo aika isoja (11v-ihan kohta 18v) saatikka niinkään, että pienemmät johonkin ja isot kaksisteen kotiin. Eikä meillä ole ketään joka tulis tänne niiden kanssa. Joten tulin ajatuksissani siihen tulokseen, että "ehkä sit joskus kun lapset on poissa kotoa jo"... (plääh)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä jos karkaisitte vaikka vaan illaksi tai koko päiväksi ja yöksi kotiin? Meillä on myös puulämmitys, mutta laitettiin kylmästi ilmalämpöpumppu laulamaan - onneksi ei ollut kovia pakkasia! Kohtahan tuo teidän vanhin voisi jollain houkuttimella valvoa pienempiä, onnistuiskohan se niin? Ihan varmasti on vaikea järjestää, meillä tämä hoituu suht helposti yhden lapsen ja kahden kissan kanssa. Yrittäkää löytää aikaa, vaikka vaan illalliselle kahdestaan - sekin on jo luksusta!

   Poista
 3. Harvemmin kyllä tulee lähdettyä minnekään, varsinkaan kahdestaan. Meillä on aina tälle eläintarhalle hoitajan etsiminen, kun on helpompi ottaa joku tänne asumaan esimerkiksi viikonlopuksi, kuin viedä jokaista eläintä eri paikkaan. Parin viikon päästä ois kuitenkin tarkoitus lähteä Lappeenrantaan lomailemaan veljen perheen luo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän on mahdollista lähteä kisujen vuoksi vuorokauden reissulle, meilläkään ei ole hoitajaa kissoille.. Voi noita rakkaita karvaturreja, kyllä ne aina asettaa ne omat haasteensa ;)

   Ihanaa, teillä on siis tiedossa lomailua iloisessa Itä-Suomessa, nauttikaa!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.