26. helmikuuta 2013

Taulukollaasille paikka

Olen täällä kovasti pähkäillyt taulukollaasin paikkaa, kuvat kun olisivat noudettavissa ja kehyksetkin on jo hankittu. Ennen sohvan saapumista en lopullista päätöstä tee, mutta sehän ei estä suunnittelua!

Ensimmäinen vaihtoehto on seinä keittiön ja olohuoneen ikkunoiden välissä. Tässä paikassa kollaasin näkisi joka puolelta alakertaa, mutta väli on aika kapea ja kaventui entisestään olohuoneen verhojen vuoksi. Lisäksi tuolle hyllylle pitäisi keksiä uusi paikka, ehkä raakalautaseinällä.


Toinen vaihtoehto on olohuoneen raakalautaseinällä,   mutta en ole oikein varma, istuisiko kollaasi tuolle seinälle. Hmm, vaikeaa tämä päätöksen teko joskus..

Haluaisin tuon levyttää tuon raakalautaseinän, mutta mies haraa vastaan. Ehkä mä sen vielä joku päivä saisin muuttamaan mieltään, tuo olis vaan mun mielestä parempi tasaisena valkoisena pintana tai siihen voisi ajatella jotain tehosteväriä tai -tapettia..


Sohvalla oleva neulemekko on viimeistelyvaiheessa, enää toinen sivusauma ja sen saa päälle! 

Tällaisia pohdintoja täällä tänään, kun pitäisi kuunnella määrällisen tutkimuksen luentoja.. Motivaatio herpaantui ihan hetkeksi vaan.. On pakko myöntää, että nuo tutkimusmetodologian kurssit ovat tällaiselle humanistihörhölle täyttä painajaista. Puolet asiasta menee aivan ohi ja toinen puolikas teettää aivan kauheasti töitä. No, ei se kurssi tässä ihmetellessä etene - kuulokkeet korville ja muistiinpanoja tekemään!

Puuhakasta viikon alkua sullekin!

6 kommenttia:

 1. Minä ehkä laittaisin kuitenkin tuohon ikkunoiden väliseinälle - tuossa raakalautaseinällä saattaisi näyttää levottomalta. Kokeile, miltä näyttäisi ihan paperista tehdyt taulujenkokoiset mallit noilla seinillä, laita maalarinteipillä kiinni ja anna olla vähän aikaa - niin näet, kumpi tuntuu paremmalta.
  Sinne myös hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kallistumassa tuohon mainitsemaasi vaihtoehtoon, voisi todellakin olla levoton. Noita paperimalleja olin jo ajatellutkin, jostain blogista juuri luin samanlaisesta testaamisesta! Sohvakin saapuu huomenna, joten pian pääsen ihan tositoimiinkin! Kiitos vinkeistä, niitä kokeillaan varmasti!

   Poista
 2. Ikkunoiden väliin minäkin laittaisin. Tuo raakalautaseinä on minusta kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siihen vaihtoehtoon täällä olen minäkin hiljalleen taipumassa ;) Niin on miehestäkin - ja minustakin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos vahvistuksesta, siihen se taitaa tulla! ;) Tänään pääsee jo mallailemaan, sohva on nimittäin ihan pian uudessa kodissaan!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.