24. helmikuuta 2013

18,96 euroa

Käväistiin eilen kyläilemässä Helsingissä ja päätettiin käydä kotiintulomatkalla Ikeassa. Ystävien luona aika suorastaan kiisi ja yhtäkkiä tulikin jo kiire. Olimme Ikean pihassa varttia vaille kuusi, joten ihmettelykierrokselle ei ollut aikaa. Tarkoituksena oli hakea pellavaiset verhot ja muutama paketti tuoksutuikkuja. 


Pellavaverhot olivat pettymyksekseni luonnonvalkoiset ja luonnonvalkoiset Ritva-verhot meiltä jo löytyy. Ainoat valkoiset, jotka silmääni sattuivat, olivat blogeissa paljon nähdyt Vivan-verhot. Verhojen hinta oli mukava yllätys, joten päätin ottaa ne mukaan kotiin mallattaviksi. Laskun loppusumma oli tuikkujen kanssa 18,96 euroa, en ole KOSKAAN tainnut päästä näin edullisesti kaikkien ihanien houkutusten keskellä..


Tämä aamu onkin kulunut lyhennysoperaation merkeissä, ei ole kyllä yhtään mun juttu tuo ompeleminen. Verhot jäi vähän liian pitkiksi, mutta näyttävät hyvältä, joten en käy purkamaan ompeleita.


Lopputulos on ihanan raikas ja verhot tuovat kivasti pehmeyttä olohuoneeseen. Nyt kun vertailen kuvia ennen ja jälkeen verhoja, näyttää nuo kuvat ilman verhoja vähän kolkoilta. Ihanan edullinen ja kaunis muutos!

Mahtaiskohan keittiöönkin sopia tuollaiset pitkät verhot? Ihan vaan vaihtelun vuoksi, tuo valelaskari on ollut jo muutaman vuoden paikoillaan ja kaipaisin jotain uutta sinnekin. Kympin verhot tosin eivät kovin suurta lovea lompakkoon tee, vaikka eivät sopisikaan. Nehän voi sitten vaikka värjätä harmaaksi ja vaihdella olkkarin ilmettä!

Nyt nauttimaan puhtaasta kodista ja lounaasta - rentoa sunnuntain jatkoa!

P.S. Koo, olit aivan oikeassa, parempi näin :)


16 kommenttia:

  1. Todella upeasti sopii teille nuo verhot ja kotimme on muutenkin kaunis .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Johanna!:) Vielä vähän näyttää omaan silmään oudolta, mutta eiköhän näihin uusiin valkeisiin pian totu. Pian saamme uuden sohvankin, niin taas on ihan uusi ilme!

      Poista
  2. Te ootte olleet tehokkaita :) Oikein kiva muutoskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän liiankin tehokkaita, jäi vähän harmittamaan, kun en ehtinyt mitään ideoita edes poimimaan ;)

      Poista
  3. Kyllä passaa oikein kauniisti nuo verhot, hyvä ostos! Mukavaa alkavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  4. Onnittelut ensinnäkin siitä, että selvisit tuolla summalla ulos Ikeasta! :)) Kauniit ovat - ja raikkaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olin kyllä itsestäni tosi ylpeä! ;) Kyllä mä aika montaa juttua hiplailin, mutta saivat jäädä seuraavaa reissua odottamaan!

      Poista
  5. Looooks very beautiful! Ja hei, tuo verhotanko pidennettynä saa ikkunankin näyttämään leveämmältä. Vivan-verhot on kyllä hintalaatu-suhteeltaan parhaimmat mitä tiedän.

    Mä oon pidemmän aikaa haaveillut pääseväni Ikeaan, mutta josko tulevalla viikolla taas ehtis. Tosin noin halvalla en taida selvitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria vinkistä, mä en olis osannut "venyttää" sitä noin ilman vinkkausta ;) Mutta nyt tuo hyllykkö näyttää vaan olevan vähän väärässä paikassa.. Hmm..

      Onneksi selvittiin noin halvalla, ihan äkkiä en taida uskaltautua uudelleen, kun jäi moni juttu muhimaan! Laitahan sit ostoksista kuvia!

      Poista
  6. Kylläpä teillä näyttää raikkaalle ja kauniille.
    Meilläkin on noita valkoisia Vivianeja useampi pari, ovat niin monikäyttöisiä ja ihanan keveitä.
    Kivaa alkanutta viikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tänään huomasin yhden uuden plussan Vivanille - se päästää ihanasti auringonvaloa lävitseen! Keveitä ovat todellakin! Näitä taitaa olla yhdellä jos toisellakin ;)

      Kiitos, sinulle myös!

      Poista
  7. Todella kivännäköistä ja vielä helposti. Molemmat verho sopii mielestäni todella hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halvalla ja helposti (jos tuskaisaa lyhennysoperaatiota ei lasketa..)! Olen ihan samaa mieltä, en mä taida mitään uutta tuohon keittiöön kaivata. :)

      Poista
  8. Verhot pehmentävät kauniisti ilmettä. Oikein onnistunut hankinta. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, Mervi! Kiitos samoin sinulle ja perheelle!

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.