16. helmikuuta 2013

Alesta valokuvakehyksiä

Tiimarissa (ainakin Lahden Trion) oli kaikki valokuvakehykset 3 kappaletta 5 eurolla ja olisin varmasti hamstrannut ihan urakalla mustia kehyksiä, ellei kassissa olisi ollut jo kasa kehyksiä JYSKistä - paljon kovemmalla hinnalla, höh!

Kyllä noihin kuvatkin tulee jossain vaiheessa, nyt vaan halusin saada niistä mahdollisimman nopeasti kuvat tänne ja vinkata teille loistavasti kehysalesta.


JYSKin setti


Nuo meidän Ikean kehykset ovat hajonneet yksi toisensa jälkeen, joten tarvetta uusille kehyksille oli. Olen teetättänyt paljon kuvia meidän perheestä ja ne olisi tarkoitus laittaa uusiin kehyksiin jollekin olohuoneen seinistä. Seinätilaahan meidän olohuoneessa ei kauheasti ole, joten kova pähkäily täällä on edessä taulujen paikasta. 

Tiimarin setti


Ennen uuden sohvan kotiutumista en vielä tee taulukollaasia seinälle, sillä koko olohuoneen ilme muuttuu varmasti aika lailla uuden pienemmän sohvan johdosta. Taulukollaasin paikkaa pähkäilen varmasti keväämmällä täällä blogissakin :)

Nyt pitsan paistoon, täytteinä tänä lauantaina ilmakuivattua kinkkua, rucolaa, vuohenjuustoa ja katkarapuja - NAM!! 

Kivaa lauantai-illan jatkoa sinullekin!

2 kommenttia:

  1. Mäkin olen suunnitellut jonkinlaista valokuvakollaasia, tosin minä haluaisin tehdä sen käyttämällä vanhoja ja erilaisia kehyksiä. Pari olen kirpparilta bongannut, mutta tulee käytyä kirpparilla niin harvoin, että aika pitkissä kantimissa on tämä projekti :) Herkullista illan jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan on aivan loistava idea, vähän erilainen! No hiljaa hyvä tulee :) Me käydään myös liian harvoin kirppareilla, tänään pitkästä aikaa käytiin, mutta ei sieltä mitään mukaan lähtenyt..

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.