6. helmikuuta 2013

Sohva tilattu

Jossain vaiheessa alkoi tuntua, ettei meidän tulevaa sohvaa ole olemassakaan. Se Como ei miellyttänyt miestä, silmää hivelevien sohvien hinnat oli aivan liian korkeita meidän budjettiin, budjettiin sopivat sohvat eivät miellyttäneet tai jompikumpi vaan ei innostunut toisen ehdotuksesta. 

Löysimme lopulta molempien silmää hivelevän sohvan kauniilla kestävällä kankaalla ja samaa sarjaa olevan rahin - budjettia oli kuitenkin vähän venytettävä.. Meidän uusi sohva on tilauksessa ja se on Askon Mod Trendi -moduulisohvasarjaa.

Kuva lainattu Askon sivuilta. 

Siinä se on, luonnossa tosin hieman tummempi. 

Eikö olekin IHANA!?


Kauhean vaikeaa löytää molempia miellyttävä malli, siihen molempia miellyttävä kangas ja vieläpä molempia miellyttävällä hinnalla - kaikki tuossa sohvassa taitaa olla aikamoista kompromissia, kaunista sellaista kylläkin. On myönnettävä, että olen aikaisemmin päässyt helpolla yksin itselleni sohvaa valitessani ;)

Tänään tilatessa saimme vielä - 25 % alennuksen, joka huojensi hintaa mukavasti! Onko kellään tätä sohvasarjaa? Mielelläni kuulisin käyttökokemuksia!

Hetken vielä ihailen kuvia, sitten hellan ääreen. Rentoa iltaa itse kullekin!

4 kommenttia:

 1. Hieno!

  Kyllä tosiaan yksin on paljon helpompi päästä kompromissiin kuin kaksin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin??

   Sä taidat ymmärtää mua aika hyvin tässä ;)

   Poista
 2. Meilläkin on sohvakriisi- ehkä siksi meillä ei ole nyt sohvaa :D
  Mutta sellainen on pakko hankkia ja saapa nähdä löytyykö molempia miellyttävä. Tai no, itseasiassa sellainen on löytynyt, mutta se on meidän äidin sohva! :D En tiedä löydetäänkö mistään enää vastaavaa.
  Teidän sohva näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvakriisit on pahoja ;) Meilläkin oli jonkin aikaa sellainen, mutta onneksi nyt jo menneen talven lumia. Mullakin oli selkeä kuva sohvasta mielessä ja alkoi jo tuntua, ettei sellaista ole olemassakaan..

   Kiitos Ruusa, en malttaisi millään odottaa sohvan kotiutumista!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.