21. syyskuuta 2012

Sairastupailua

Juuri kun ajattelin, että tauti on selätetty, hyökkäsi se uudella tarmolla kimppuun. Lääkäri lohdutteli, että nyt on tällaista viikon, jopa pidemmänkin ajan pöpöä liikkeellä, lepoa vaan. Mutta mites tässä lepäät, kun tuo pieni elohopea ei tunne sanaa "lepo"?

Mä niin rakastan noita H&M:n pikkuruisia mustavalkoisia sohvatyynyjä, oli jo aikakin ottaa ne paraatipaikalle sohvalle ;)


Kai tästä hiljalleen parantuu, onneksi on viikonloppu ja mies kotona leikittämässä tuota vilperttiä. Saa mamma makoilla sohvalla ja aloittaa
vihdoinkin tuon naistenlehtien korkean pinkan lukemisen. Tenttimatsku ei siis ole vielä saapunut ;)


Oltiin suunniteltu metsäretkeä tälle viikonlopulle, mutta taitaa jäädä ainakin multa väliin. Ellei sitten joku ihmeparantuminen tapahdu ja päästään edes hetkeksi reippailemaan raikkaaseen ulkoilmaan. Siellä olis aika sopiva sääkin sellaiseen, aivan ihana auringonpaiste!

Rentouttavaa viikonloppua, pysykää terveinä!



10 kommenttia:

  1. Blogisi vaikuttaa kivalta! Liityin lukijaksi.
    Pikaista paranemista!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa! :) Toivon minäkin edes jonkinlaista paranemista, alkaa jo puuduttaa tämä kotona kökkiminen!

      Poista
    2. Pikaista toipumista!
      Ainakin ihanissa väreissä ja tunnelmissa saat siellä elpyä taistelukuntoon! :)

      Viikonloppuja!

      Poista
    3. Voi kiitos Ruusa, tää lämpöily ei nyt millään mene ohi.. :( Mutta hiljalleen taistelukuntoa kohti!

      Poista
  2. Toivottavasti saat taudin nujerrettua ! Itselläni aivan kamala flunssa ja vuodelevossa meni ohi.
    Nauti naistenlehdistä ja juo kuumaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sullakin, mut ihanaa, että meni ohi! Mä en ole tainnut malttaa levätä tarpeeksi, tänään taas lämpöä aamulla.. Nyt sohvan nurkkaan niiden lehtien kanssa :)

      Poista
  3. Siis niin ihana tuo eka kuva!!! <3 Mun mielestä kyllä paras sisustuskuva, johon olen pitkään aikaan törmännyt. Tuo seinä, Keep Calm-taulu, oliivipuu, kynttilälyhdyt, tyynyt - kaikki kohdillaan. I love it :)

    Pikaista paranemista! Mulla orastava flunssa ollut päällä viikon päivät...toivotaan, että jää orastukseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Maria, kommentistasi tuli tosi hyvälle mielelle - mustakin siinä on kaikki kohdillaan ja tykkään tuosta kohdasta tosi paljon!

      Mullakin oli viikon päivät tulollaan ja sit kun en tahtia rauhoittanut, niin iski kimppuun tosi kovaa! Nyt on varmaan vaan pakko levätä, levätä ja levätä. Toivon myös, että ei iske sun kimppuun, ei tämä ole kivaa ollenkaan :(

      Poista
  4. Kurjaa sairastelu, joten pikaista paranemista! :) Tsemppiä myös opiskeluihin! Mä väänsin gradua pojan toisen vuoden aikana ja täytyy sanoa että ikinä en oo niin tehokas ollut! ;) Mutta sit kun yritin tehä töitä niin että tein niitä (käännöksiä) aina pojan nukkuessa niin siitä ei kyllä tullut mitään...

    Kaalilaatikko, ah...niin mun herkkua. Harmi ettei loppuperhe sitten niin tykkää, pojalla jopa aiheutti kerran oksennusreaktion, joten totesin ettei sitä pakolla aleta tarjoamaan...

    Tosi hieno muutos talossa, ei voi muuta sanoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Mä nostan kyllä sulle hattua, gradun vääntäminen olis varmaan ollut kokopäivätouhua itsessään, olet tainnut sinäkin yön pimeinä tunteina sitä kirjoitella.. Jännityksellä mäkin odotan, miten tämä opiskelu lähtee etenemään, mutta uskon ja toivon, että jotain aikaiseksi saan ;)

      No onpa harmi, me aikuiset kyllä tykätään, mutta tuosta pojasta ei vielä osaa sanoa mitään, se kun syö ihan omia sörsseleitään vielä!

      Ja kiitos, kovasti ollaan tyytyväisiä remontin lopputulokseen!

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.