19. syyskuuta 2012

Kauden herkku

Tänään herkuteltiin kauden ehdottomalla herkulla kaalilaatikolla! Löysin jo aikaa sitten perinteisen kaalilaatikon ohjeen Maku.fi:n sivuilta ja tuli maittavaa, kannattaa kokeilla!


Nautitaan tietenkin puolukkasurvoksen kera! 

Kaali on tällä hetkellä tosi edullista, oliko peräti 0.49 euroa kilo. Ei tule kauhean kova hinta laatikolliselle, hyvää ja halpaa siis! Meillä tätä tehdään monta kertaa syksyssä, tuolla reseptillä tulee vaan niin herkkua. 

Täällä jatkuu sairastuvan pito, pahnan pohjimmaisena sain minäkin tämän kauhean flunssan.. Onneksi pakastin on täynnä viinimarjamehua, sitä menee ja paljon!

Pysykäähän terveenä!

4 kommenttia:

 1. Nam! Kaalilaatikko on ihan parasta ja nimenomaan puolukkasurvoksen kera. Kiitos muistutuksesta, tästähän mä saan helpon ja edullisen ruoan. Nyt on säästökuuri menossa ja ruokaremontti, jossa yhtään ruokaa meiltä ei heitetä roskiin. Eli ostetaan vaan tarpeeseen. (en oikein itsekään usko tuohon vielä, mutta saas nähdä miten käytännössä menee ;) Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, tää on todellakin halpaa ja hyvää! Meillä on myös tän vuoden ajan todella tiukka budjetti kaiken mahdollisen suhteen, ruokakuluja yritän minäkin kaiken muun ohella hiukan pienentää. Sulla oli hyvä postaus asiasta, mutta en ehtinyt vielä kommentoimaan. Huolellisella suunnittelulla onnistuu tuo alle 500 euron budjetti, mä esim suunnittelen viikon ruokalistan niin, että pystyn käyttämään muista ruoista tähteeksi jääneet raaka-aineet seuraavissa aterioissa ja kaupassa käydään kerran viikossa. Mut siltikin sitä ruokaa jää pois heitettäväksi, hmpf!

   Poista
 2. Oi nam! täytyypä muuten tehdäkin kaalisoppaa, mun herkkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en olekaan vuosikymmeneen tehnyt, kokeillaan täälläkin!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.